Cand este vorba de sex vad ca toata lumea sare cu raspunsuri, parerea mea, toata lumea e dependenta de sex, si daca nu o face e pentru ca tine in ea din rasputeri, sau n-are cu cine
Eu sunt dependent de dragoste, ursulika. Nu pot vorbi ca tine, doar aspir la un post de poet
Hello again , ti-am zis eu ca postezi intrebari legate de categoria noastra, ba chiar mai mult la tema, tine tot asa, cit despre dependenta sexuala, e ceva normal, sa o faci in fiecare zi, cam ne asemanam intr-unmod oarecare ,
Pa pa
Buna!, e o necesitaaate!-, un act de comun acord, ajugand la aceiasi placere -sau nu, e partea a doua -a partenerilor!, cand iubesc is dependenta de orice!, ps. Traiesc clipa ca viata e scurta!, Pa, pa!
@harciog:nu sunt nimfomana, e drept imi place sa fac sex sau "love".pot sta si fara, dar daca am de ce sa nu profit.
@brotacelul:din pacate am invatat ursul inotul sub plapuma
@rezzo:corect grait
@tepes:si uite asa ursoaica fara coada se descurca asa cum poate
@nicu-nebunu:vrei sa stii cu ce fac eu sex cand lipseste ursul? pai am un papusoi gonflabil
@brotacelul:scot cu forta ursul din barlog, adica ce vrei sa zici nu am eu fata pentru un urs?
@CevaNormal:la ce ne asemanam? sa stiu si eu, uite asa sunt eu mai curioasa, mai ceva ca aia mici
Se vede cu ochiul liber, chiar mi-au lipsit intrebarile tale... eu nu, dar trebuie SA EXISTE!
Da.sunt.daca nu o fac cateva zile.incep sa ma enervez din orice, ma cert cu ai mei, cu iubitul meu. e nasol rau)
Am pierdut vreo partida?
@ursulica daca erai ursuloi iti spuneam sa ma testezi si te convingeai singur...dee.asta e ...esti ursulica
@brotacel vad ca ursulica te cam ocoleste si iti amareste sufletelul tau de brotacel mic, mi-sa facut asa mila de tine si ma indur eu sa te ajut...asta invat... dar nu stiu sa inot sub plapuma , in fan decat . ce zici iti suna zgomotos.asta.frumos ?
@brotacel unde vrea inimioara ta ...si in fan sa te invat sa inoti
apropo... ti-ai facut bagajele? Hai ancorele sus!
@brotacel nu pot sa dau pv asa ce fii baiat cumsecade si lasa-mi un id in pv ...asa ca de Mos Neculae
Eu cred ca sunt.Defapt eu si prietenul meu.Cand totul merge bine, sexul e cireasa de pe tort
Nu sunt dependent, da` as fi onorat sa ma inveti si pe mine "inotul sub plapuma
Distractie placuta
Pai @ursulika... ursul iarna hiberneaza [ nu am gasit in nici o carte in care sa scrie ca ursulika hiberneaza iarna, scrie numai de urs], iar daca ma uit atent la intrebarea-raspuns care ai postat-o mai sus ai spus ca esti dependenta de sex. Acum te intreb: Cu cine o sa iti mai satisfaci placerile cat timp ursul hiberneaza? doar nu vrei sa te faci homofila [zoofil homofil ...cred ca ai inteles sensu] asa ca ma gandeam sa apelezi tot la "animale" iar brotacelu[adica eu ] fac parte din aceasta categorie
Ce zici acum?
@ursulika ...nu am spus asta, am spus ca ursul hiberneaza iarna, iar daca tot hiberneaza iti dateam o idee cu cine sa faci sex cat timp ursu hiberneaza
@adriana_sw33ty, @ursulika nu ma ocoleste...trece peste mine)
si tutusi incercam sa ii dau o idee
Iar daca tot zici ca vrei sa ma ajuti, atunci... sayonara lumeee, plec in vacanta \:d/
Unde vrei sa mergem
Daca tot insisti cu intrebari de genu, vezi sa nu devin dependent si eu de tine. daca devin dependent si imi doresc si eu o partida de sex cu tine ce zici?
Nu toti suntem? Sau doar mie mi se pare ca femeile care duc lipsa sunt mai nebune? E o simpla remarca, va rog nu va impacientati.
lifeistough întreabă:
anonim_4396 întreabă: