| CristiB93 a întrebat:

Sunteti fericiti? Ce inseamna pentru voi fericirea?

Răspuns Câştigător
| Latinmoon a răspuns:

Sincera sa fiu la ce perioada grea am avut si eu numai fericita nu am fost dar asta este nu inseamna ca ceilalti nu trebui sa fie fericiti.
Vezi tu conteaza persoanele de langa tine daca ele sunt vesele te vor inveseli si pe tine daca sunt triste te vor intrista. :d
Deci zambeste pentru toate persoanele care merita acest lucru!winking

90 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| geocarul a răspuns:

Cand te simiti tu bine si nu-ti pasa de cei din jurul tau laughinghee hee

| PinkTerror a răspuns:

NU nu sunt fericit.

Dar asta este pentru ca fericirea este o chestie de moment.
Nu exista perioade fericite. exista in schimb clipe fericite pe care trebuie sa le apreciezi.

Ex: cand esti cu persoana iubita si desi nimeni nu zici nimic va imbratisati si va pierdeti intr-o srutare. asta e o clipa fericita. pentru mine cel putin.

Have fun,
PT

| pinkystyleツ a răspuns:

Nea'.oh go on momente rare in care sa te mai bucure ceva laughing.

| suryv a răspuns:

fericit te gandesti ca ai 2 maini 2 picioare si nu esti la puscarie pe viata, asta te va face sa te simti fericit.

| acvilasurprinzatoare112 a răspuns:

Nu sunt fericita.Pentru mine ea inseamna sa poti fi langa persoanele pe care le iubesti.

| Snookie a răspuns:

Nutella puppy dog eyes!

| senstein a răspuns:

Sanatate, virtute si sa am ce fwte!

| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Nu, nu pot spune ca sunt fericita.
Ce este fericirea?
Este un sentiment unic ce concentreza un amalgam de trairi interioare, ganduri intr-o stare de euforie, in zambete. Cat dureaza ea? Daca stii sa privesti mereu partea frumoasa a lucrurilor din viata ta, ea ramane acolo. De multe ori, insa, nu reusesesti asta si in final ajungi sa ii "platesti" pretul prin lacrimi.

| Dariusuu a răspuns:

Fericirea pentru mine înseamnă fericirea celor dragi, interesul celor drag față de mine, și uneori chiar și muzica.
Nu poți fi fericit la infinit, fericirea e doar o stare trecătoare...

| Polaris a răspuns:

Fericirea e atunci când uiți că ești mizerabil. http://i.imgur.com/0RUnF.jpg

| CristiB93 explică (pentru acvilasurprinzatoare112):

Si tu nu poti fi langa ele?

| CristiB93 explică (pentru BlackheartQueen):

Si de ce nu reusesti sa privesti partea frumoasa a lucrurilor?

| CristiB93 explică (pentru PinkTerror):

Ai dreptate, o clipa ca aceea imi lipseste mie, ca in exemplul tau sad

| CristiB93 explică (pentru Latinmoon):

Asta am observat si eu, cand sunt trist uneori si apare o persoana mai vesela, atunci ma face si pe mine sa zambesc.

| BlackheartQueen a răspuns (pentru CristiB93):

Nu cred ca poti sa privesti mereu partea frumoasa daca esti dezamagit de atatea ori. Dar tu? ce raspunsuri ai da intrebarilor pe care le ai pus? happy

Pff,chiar nu stiu, e complicat.Dar tu cand spui ca ai fost dezamagita, te-ai referit la dezamagirea in dragoste?

Da,la asta m am referit.

Uff,ce nasol, eu o singura data am fost dezamagit si a fost oribil,dar daca tu zici ca de mai multe ori, nici nu vreau sa ma gandesc cum e, dar nu inteleg, de ce doar tu sa fi dezamagita, cu ce ai gresit?

| PinkTerror a răspuns (pentru CristiB93):

Nu e timpul pierdutwinking

| CristiB93 explică (pentru PinkTerror):

Probabil.

Nu am avut asa multe relatii. Doar 2 au fost mai serioase. Nu stiu ce as putea sa raspund. Poate am gresit cu unele aspecte dar nu asta a provocat rupturi, dupa parerea mea. E greu atunci cand pui sentimente in ceva ce speri ca o sa mearga si te trezesti ca viata iti da un picior un burta. Si asta pentru ca tot ce ai vrut a fost o relatie ok. E si mai greu cand privesti in jur si vezi ca unele lucruri sunt atat de complicate, cand ele pot fi atat de simple. Poate ai vazut si tu asta.

Imi pare rau atunci ca nu esti fericita nici tu, pari o fata serioasa si de treaba, meriti pe cineva la fel, nu e corect.

| acvilasurprinzatoare112 a răspuns (pentru CristiB93):

Nu mereu.

Iti multumesc. si tu pari un baiat de treaba.
poate lucrurile se vor schimba in bine, cine stie cand si cum.
in cazul tau, unde a fost greseala?

Greseala a fost, daca se poate numi greseala faptul ca am dat prea mult, ea a fost totul pentru mine,nu mai vedeam pe nimeni, era cea mai importanta fiinta din viata mea si faceam totul ca sa fie fericita, dar cu toate astea, m-a parasit pentru primul aparut in calea ei. Asta cred ca a fost greseala mea deoarece a fost si prima mea relatie serioasa si la ce bine mergea, sa mor de nu am crezut ca nu se va termina niciodata, cand dupa 8 luni, m-a lovit ca un fulger deodata cand mi-a spus ca s-a terminat, am ramas intepenit, nu mai stiam ce sa spun, nici nu mai aveam ganduri in minte, un vid total. E o poveste lunga nu pot spune atatea aici, dar na asta e in mare ce s-a intamplatwinking

Era vorba aia:nu lasa pe cineva sa devina totul pentru tine pentru ca atunci cand va pleca vei ramane fara nimic. Eu nu inteleg de ce apare infidelitatea asta atunci cand exista o relatie atat de frumoasa. imi pare rau ca s a intamplat asa. Eu sunt sigura ca vei gasi o persoana care vrea acelasi lucru ca si tine. sau poate ai gasit o deja, tu stii mai bine.

Daca as fi gasit-o atunci nu as mai fi pus intrebarea asta, v-am inrebat pe voi deoarece, eu nu sunt fericit, voiam sa vad cati se mai afla in ceeas situatie ca a mea. Si ai dreptate ca nu trebuia sa las sa devina totul, dar era prima mea relatie, nu stiam ca se va putea intampla asta la cat de bine a mers, prea bine ca sa nu cazi in capcana.

Te inteleg, e ceva normal pana la urma. Si eu sunt genul care se implica intr o relatie 100%. Mi se pare firesc. Se spune ca intotdeauna intr o relatie unul se implica mai mult decat celalalt. Mi a placut mereu sa cred a ambii se implica la fel de mult dar poate n am dreptate.
Am facut putin chat aici.hee hee

| VladLungu a răspuns:

Pentru mine fericirea inseamna sa ma simt binelaughing (sunt stelist)

Întrebări similare