Sincera sa fiu la ce perioada grea am avut si eu numai fericita nu am fost dar asta este nu inseamna ca ceilalti nu trebui sa fie fericiti.
Vezi tu conteaza persoanele de langa tine daca ele sunt vesele te vor inveseli si pe tine daca sunt triste te vor intrista. :d
Deci zambeste pentru toate persoanele care merita acest lucru!
As vrea sa aiba un aspect placut, sa fie curat si ingrijit. Eu am 1.69 si 50 kg. Cat sa ne potrivim. Nu as vrea sa fie gras, asa cum fetelor care sunt mai plinute am vazut ca nu le plac baietii mai slabi, asa e si la mine. Ochii, nu stiu, sa aiba privirea aia care sa "opreasca timpul in loc". Vreau sa fie sincer, sa aiba simtul umorului, sa pot vorbi cu el orice, sa fie alaturi de mine, sa ma iubeasca, sa fie protector, fidel bineinteles. Cam astea ar fi.
Daca stau bine sa ma gandesc, fostul meu prieten nu m-a atras fizic deloc la inceput dar pe parcursul timpului, cand am vorbit mai multe si ne-am cunoscut mai bine, am inceput sa tinem unul la altul. asa s-a intamplat si inainte
Vrei un baiat frumos Ai dreptate sa vrei asta daca esti si tu frumoasa, asa ar fi normal Acum nu stiu daca cum esti tu, dar ma gandesc ca esti frumoasa
Multumesc! De unde ai dedus asta? Stiu ca orice persoana e frumoasa in felul ei.
Daca voiam un baiat frumos si nimic mai mult, nu imi pasa de nimic altceva. Am spus ca as vrea sa aiba un aspect placut. Si tu ai spus ca iti place asta la o fata, vrei o fata frumoasa.
Asa am inteles eu.
Pai dupa kilograme si inaltime si dupa felul cum vorbesti, cand am zis frumoasa nu m-am referit doar la fizic, ci la caracterul tau . Acum chestia asta cu frumos depinde de fiecare persoana. De ex daca eu te consider frumoasa, poate alt baiat sa nu te considere frumoasa. Normal ca vreau o fata frumoasa dar frumoasa doar eu sa o consider, sa imi placa de ea doar mie, poate altii nu o sa o considere frumoasa, dar este suficient ca mie sa imi placa si sa o iubesc si atat
Am inteles. Multumesc! Si mie imi place caracterul tau, atat cat am putut sa descopar din el in conversatiile noastre.
Chiar daca alt baiat o considera frumoasa, important este ca ei sa nu ii pese de asta, sa ramai doar tu pentru ea. Nici pe mine nu ma intereseaza dca le place altora sau nu, important e sa imi placa mie. E ceva normal pana la urma chiar daca poate uneori cei din jur au puterea de a-ti influenta gandirea.
Ma bucur daca iti place cum sunt . Si mie imi place cum esti tu
Acum citeste cu foarte mare atentie aici :
Amandoi avem aceeas varsta, amandoi suntem singuri si amandoi ne dorim acelasi lucru. Amandoi suntem de acord in multe chestii si gandim la fel in ce priveste o relatie si despre cum trebuie sa fie ea.
Mie imi place caracterul tau si dupa cum ai spus si tie de al meu
Acum dupa ce ai citit mai sus fi atenta ca urmeaza partea frumoasa
Am sa iti spun o intrebare de la care astept doua raspunsuri de la tine, sunt sigur ca esti desteapta si iti dai seama.
Esti gata?
OK intrebarea este :
Ce crezi tu ca as fi facut eu in momentul acesta in ceea ce ne priveste pe noi doi daca nu era o singura problema foarte mare?
Vreau sa imi spui ce as fi facut si care este problema care ma opreste
Avand in vedere faptul ca avem atatea lucruri in comun si ne intelegem bine si vrem acelasi lucru amandoi presupun ca stiu ce ai fi facut. Singura problema despre care vorbesti tu cred ca este distanta destul de mare si asta te opreste. Am dreptate, nu?
Bingo Ai dreptate la maxim, as fi incercat sa am o relatie cu tine, dar exista aceasta mare problema asa ca din nefericire este imposibil. Totusi ma bucur ca ti-ai dat seama ce intentii as fi avut, ai un pupic pentru asta
te rog sa-l primesti
Il primesc Da este cam imposibil. Ai prezentat situatia astfel incat sa ajung destul de usor la acea concluzie. Te pup si eu :*
Paiiiii eu as vrea intr-un loc..., poti oriunde vreau eu?
Nu este mai simplu daca imi spui tu modul, eu nu imi dau seama
Mai smplu este dar tu preferi mereu lucrurile simple?
Modul acela era sa vedem noi ce se va intampla, daca ne am cunoaste personal, bineinteles
Aaa inteleg, dar nu stiu daca se poate asta... cum te cheama? AM uitat sa te intreb de nume, cred ca pe al meu il sti, dar pe al tau nu il stiu.
Da,mi am dat seama care e numele tau, Cristian.
Andreea ma cheama
Aaa ce nume frumos. Andrea imi pare bine ca te-am cunoscut
Da,mi-ar placea dar nu crezi ca ar trebui sa mutam discutia in privat?
Mi-ai luat-o inainte . Asta voia sa iti cer acum. Unde ai vrea sa vorbim. Mess, Facebook sau Skype, eu pot oriunde pe astea trei?
anonim_4396 întreabă:
roxanac întreabă: