Stai linistita...Nu este tarziu, orice are un inceput. Eu m-am sarutat la 13 ani jumate si sincer fata cu care m-am sarutat nici nu si-a dat seama ca eu eram "debutant". Mult succes :*
Eu sunt baiat si ar trebui sa fiu mai speriat ca tine si totusi nu sunt.Nu trebuie sa fii speriata! Totul va fi natural si+ ca el te va saruta tu doar trebuie sa deschizi gura!
Am trait sa o vad si pe asta :pana acum se prescurta scrierea cuvintelor, acum t cere dupa el h sau z!
Asa eram si eu pana acum o saptamana Imi era pur si simplu frica. dar am inteles ca nu e asa
Bafta la pupaceli:*!
N-ar trebui sa fi ingrijorata
Nu iti poti programa primul sarutel vine de la sine
Deci atunci cand te simti aproape de prietenul tau lasati purtativa de vant si lasati inima sa vorbeasca
pace:]
Nu-i zice, nu stii cum v-a reactiona
Doar lasa-te purtata de ce simti. fa si tu ce face si el.
Oricum sarutu' nu este atat de complicat[anii de experientza]
Succes and take care!
Nu are de ce sa iti fie frica incearca sa acepti ideea si momentul magic se va intampla
Sarutul e o senzatie foarte ok si fiecare o percepe diferit nu la toti este la fel nu toti saruta la fel parerea mea ca nu are de ce sa-ti fie frica gaseste persoana potrivita(adica sa o palci si sa te placa ) si o sa fie totu perfect:* bafta
*te rog eu frumos nu mai scrie cuvintele gen "ingrijoratha, avuth, prietenul"etc
in al 2lea rand
nu trebuie neaparat sa saruti daca nu ai avut ocazia
asteapta si take care.:*
Eu sunt baiat si eu m-am sarutat prima data acum cateva luni nu era chiar un sarut senzual dar totusi era o colega de clasa si o iubesc si eu eram incepator dar invetzi pe parcurs. acum cand am teminat a 8-a am vrut sa facem si noi "ceva" dar s-a rusinat si nu am ajuns doar la sani, nu-ti fie frica cum ziceam si mai sus invetzi.
AndrewTate7789 întreabă: