| Addaa1998 a întrebat:

Te-ai indragostit vreodata la pima vedere?

19 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Da! Si ...la a doua vedere mi-a trecut brusc. Cand am vazut cum gandeste si cum se poarta...am fugit rupand pamantul!
Arata ca un inger, dar se purta ca un ticalos!

| Addaa1998 explică (pentru Elianna):

Cunosc senzatia.Am patit si eu, dar uite ca acum este totul perfect! Am gasit un baiat care arata ca un inger dar este foarte amabil, respectuos!

Răspuns utilizator avertizat
| forever4you a răspuns:

Nu.

| doc69 a răspuns:

Da.o singura data in viata mea

| eusicumine98 a răspuns:

Mda... Din pacate. De obicei doar ii vedeam pe strada dar de putine ori am ajuns sa ii cunosc laughing. Am patit o data sa ma gandesc cam 3 zile la acelasi baiat pe care l-am vazut o data in viata mea si cu care nu am vorbit sau altele. Sau mi s-a mai intamplat sa il cunosc dar sa ramanem doar amici pentru ca mi-a trecut repede de el. happy

| Azµre a răspuns:

Da, eu și prietena!

| RedNose a răspuns:

Nu cred in dragoste la prima vederehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da...si acum regret ziua aia!

| inconscient a răspuns:

Nu prea... poate doar la prima lovitura oh go on laughing

| inconscient a răspuns:

Am avut mai mult ura la prima vedere, decat dragoste! laughing

| Raiiiisa a răspuns:

Da.Si acum primesc palpitatii cand imi aduc aminte.Pe atunci nu credeam ca pot sa ma indragostesc asa de o persoana si nu credeam ca va fi niciodata ceva intre noi, dar m-am inselat.

| Addaa1998 explică:

Prima*

| dydu01 a răspuns:

Buna!
Daaaaa ...de foarte multe ori, m-am saturat. Bine ca nici nu prea pun la suflet, ca daca era sa pun eram praf acumwinking!

| darnme a răspuns:

Nu

| Ceva123 a răspuns:

Dupa ce cunosc o persoana nu la prima vedere

| noulfischer a răspuns:

Da si sunt si acum dupa trei ani cu acea fata pe care o iubesc foarte mult.

| Sweetcookie96 a răspuns:

Imi pare rau ca iti stric viziunea...dar eu nu cred in dragoste a prima vedere.Se poate spune ca o persoana te atrage fizic si te face sa-ti doresti sa o cunosti mai bine, posibil sa-ti dea o senzatie stranie cand o privesti, dar nicidecum nu poate fi vorba de dragoste.Pentru a te indragosti si a iubi cu adevarat pe cineva e nevoie de timp, in care acea persoana sa-ti poata demonstra ca poti avea incredere in el/ea, este nevoie de timp sa te obisnuiesti cu acea persoana. Nu prea cred ca poti iubi pe cineva fara sa-l cunosti, iar in caz ca tu simti acest lucru, nu iti imagina ca este pentru prea mult timp. O sa-ti treaca, iti garantez! Daca ai impresia ca te poti indragosti de cineva asa de usor, probabil nu sti ce inseamna asta cu adevarat. Ceea ce iubesti tu este o posibila falsa imagine pe care ti-o creezi singur/a despre acea persoana.Ai grija...si nu te juca cu chestiile astea!

Întrebări similare