Da! Si ...la a doua vedere mi-a trecut brusc. Cand am vazut cum gandeste si cum se poarta...am fugit rupand pamantul!
Arata ca un inger, dar se purta ca un ticalos!
Da.Si acum primesc palpitatii cand imi aduc aminte.Pe atunci nu credeam ca pot sa ma indragostesc asa de o persoana si nu credeam ca va fi niciodata ceva intre noi, dar m-am inselat.
Imi pare rau ca iti stric viziunea...dar eu nu cred in dragoste a prima vedere.Se poate spune ca o persoana te atrage fizic si te face sa-ti doresti sa o cunosti mai bine, posibil sa-ti dea o senzatie stranie cand o privesti, dar nicidecum nu poate fi vorba de dragoste.Pentru a te indragosti si a iubi cu adevarat pe cineva e nevoie de timp, in care acea persoana sa-ti poata demonstra ca poti avea incredere in el/ea, este nevoie de timp sa te obisnuiesti cu acea persoana. Nu prea cred ca poti iubi pe cineva fara sa-l cunosti, iar in caz ca tu simti acest lucru, nu iti imagina ca este pentru prea mult timp. O sa-ti treaca, iti garantez! Daca ai impresia ca te poti indragosti de cineva asa de usor, probabil nu sti ce inseamna asta cu adevarat. Ceea ce iubesti tu este o posibila falsa imagine pe care ti-o creezi singur/a despre acea persoana.Ai grija...si nu te juca cu chestiile astea!
Mda... Din pacate. De obicei doar ii vedeam pe strada dar de putine ori am ajuns sa ii cunosc . Am patit o data sa ma gandesc cam 3 zile la acelasi baiat pe care l-am vazut o data in viata mea si cu care nu am vorbit sau altele. Sau mi s-a mai intamplat sa il cunosc dar sa ramanem doar amici pentru ca mi-a trecut repede de el.
Buna!
Daaaaa ...de foarte multe ori, m-am saturat. Bine ca nici nu prea pun la suflet, ca daca era sa pun eram praf acum!
Da si sunt si acum dupa trei ani cu acea fata pe care o iubesc foarte mult.