De fapt aici intervine vorba aia baieteasca:
Nu cauta fata perfecta, fur-o fraierului care nu stie sa o pretuiasca.
Asa si aici deci nu te simti fericita deoarece tipul nu te pretuieste nu iti dovedeste ca te iubeste si in mod normal ar trebui sa intervina alt tip care sa te ia de la "bou" sa spunem asa si apoi sa primesti ce meritai de la bun inceput.Pup
Nu e mai bine sa iesi pur si simplu din relatia aia? Adica... nu esti fericit/a, de ce sa continui, oricum ajungeti la despartire.
Pai daca 'your love' are ganduri sinucigase e un motiv in plus sa te desparti de el...
Nu m-am intrebat niciodata, si sper ca nu o voi face. dar cunosc persoane care nu ies din anumite relatii pentru ca desi nu sunt fericite, inca mai tin la partener, sau din pura obisnuinta si frica, ca nu vor gasi pe cineva mai bun. mai pe scurt prostie.eu altfel nu am cum sa o numesc.
Da, de câteva ori. Aş minţii dacă aş spune că nu.
Au fost perioade în viaţa mea, în nişte relaţii vai de mama lor în care chiar nu mă simţeam bine, era relaţia doar aşa de flori de măr. Au fost peste 2 sau 3 întâmplări, dar asta e. Nu poţi să le ai pe toate, nici acum nu ştiu ce a fost în capul meu în acele momente şi de ce nu am spus punct la relaţiile respective. Dar, timpul nu stă în loc pentru nimeni şi nimic aşa că viaţa merge înainte.
Dacă ai nevoie de vreun sfat, ceva. id-ul meu: eduard.bytw
Poi da dar daca stii ca este in stare sa faca asa ceva vei sta cu el pentru ca nu vrei sa il ai pe constiinta.
Pentru că dragostea e oarbă,și ți-e foarte greu să trăiești fără acea persoană.Și aici de multe ori, nu este vorba de iubire, ci de obișnuință. Trist, dar adevărat. Cele mai multe persoane gândesc în relațiile astea mai mult cu inima, decât cu capul.
De ce ai ramane intr-o relatie in care nu esti fericit/a? Timpul e atata de scurt si daca nu sti sa il folosesti in avantajul tau te trezesti ca trec toate pe langa tine...
RAY întreabă:
anonim_4396 întreabă: