| RAY a întrebat:

Te intalnesti cu una si iti spune ca nu e atrasa de tine fizic, mai are rost sa mai vorbesti cu ea?

20 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Da si nu: da ca e sincera, nu ca nu te place asa cum esti.

| BuBBlesykeSs a răspuns:

Pai o dată ce ti spune asta nici nu cred ca o sa te mai bage in seama dupălaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa mai vorbești cu ea, nu are rost, te va baga în seama doar când are nevoie de ceva.

| RAY explică (pentru BuBBlesykeSs):

Iubirea fara atractia fizica nu exista?

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Ai dreptate, la greu ma suna si imi spune ca de proasta e ca iar tia batut unu joc de ea dar ala arata frumos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Îmi pare rău, deci te vede ca pe un frate mai mare pe care îl sună sa i se destăinuie și sa ii ceara sfaturi când are probleme în dragoste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu,nu exista iubire fara atractie fizica! Cel putin eu nu cred.Si mi se pare logic sa nu fie, pentru ca daca un cuplu se casatoreste si apoi decid sa faca copii, trebuie sa faca sex.Ca sa faci sex cu o persoana trebuie sa fi macar putin atras fizic de persoana respectiva!

| Silwian a răspuns:

Normal ca nu!

| Ofiintă a răspuns:

Mai are rost să vorbești cu ea?
Depinde ce intelegi prin rost.
In orice caz, relationarea voastra va decurge mai tras de păr.
Asta pentru că deja a recunoscut ca nu simte atractie. Iara daca nu simti atractie fata de cineva, ce sens mai are?!

| GirlOnline81 a răspuns:

Ținând cont ca ea vrea sa fiți doar prieteni, iar tu spui "f.uck prietenie, doar sex pervers", nu are rost.

| cristimihailov a răspuns:

Esti in friendzone.
Adu-o acasa, arata-i suportul si roag-o sa te ajute cu cocosul, ca prietena.

Si incepi sa te plangi si tu sa ito gaseasca o prietena printre ale ei.

| Sofer a răspuns:

Dacă dorește sa rămâneti prieteni. Ar mai avea rost sa mai vorbesti cu ea dar dacă nu duce nicăieri. Nu cred ca mai are rost sa vorbești cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te-ai intalnit cu ea pentru o viitoare relatie de iubire nu are rost din punctul meu de vedere. Tu stii cel mai bine ce fel de persoana e, dar ar mai avea rost cu adevarat sa vorbesti cu ea.

| Drimmero a răspuns:

Deloc, cauti alta, asta daca ai sentimente sau ceva pentru ea, dar mai bine sa-ti zica direct decat sa iti dea sperante false,, parerea mea

| alexalx1234 a răspuns:

Da-o in rahat. Toate fac asa. Vor sa fi un pachet de muschi ca sa te placa.

| BuBBlesykeSs a răspuns (pentru RAY):

Tie daca nu ti place de una, o mai poti iubi?

| RAY explică (pentru BuBBlesykeSs):

Da,am iubit si fete care nu le-am vazut in poza

| Anonima163333 a răspuns:

Nu cred ca te va mai baga ea in seama, daca nu-i atrasa fizic de tine...

| Mosotti a răspuns:

Daca vrei relatie nu mai are nici un rost, e culmea, de ce ai mai sta de vorba cu ea?!

| CerealaCuOchi a răspuns:

Puteti fi prieteni dar o sa doara