anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Te poţi îndrăgosti de o persoană pe care nu ai văzut-o niciodată (urmează) şi ai vorbit cu ea doar pe facebook? Nu vorbim de câteva zile ci de vreo 3 luni şi am fost prieteni dar acum ne-am dat seama că e ceva mai mult big grin

17 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dragostea virtuală nu este la fel cu cea reală, ai grijă.
Nu pune sentimentele înaintea gândirii!
Pa, pa.

| Musique a răspuns:

Te poți atașa de ea.
Dragoste e prea mult spus.
Baftă!

| NoSmile a răspuns:

Buna!
Nu e dragoste, e doar atasament.
Cele mai frumoase relatii incep de la simple prieteni. Si totodata relatiile in care nu crezi, sunt cele mai frumoase.
Comunicand 3 luni cu el, te-ai atasat, iti fac bine convorbirile cu el, etc, dar nu e dragoste.
Nu e deocamdata!
Doar iti place comportamentul lui fata de tine!

| h3r a răspuns:

Ce face facebook-ul din oameni. Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De persoana respectiva, nu. De imaginea pe care ti-ai creat-o despre ea, da. Se intampla destul de des.

| SunnyDay88 a răspuns:

Nu. insa poti crede asta dintr-o nevoie accentuata de atentie. e mai degraba obsesie decat dragoste, multi le confunda.

| Deyutza1039 a răspuns:

Da:X Dar te indragostesti doar de personalitatea si caracterul lui/ei. :X
Succes!

| DaveMustaine a răspuns:

Mai greu, dar eu cred ca se poate. Daca ati fost predestinati sa fiti impreuna nu conteaza mijloacele prin care v-ati cunoscut. Bafta!winking

| Alexu9696 a răspuns:

Da este foarte posbil si e chiar frumos eu am avut 2 relati asa, una dintre ele care a tinut 1 an si ne cunoscusem pe messenger...

| Stefi21 a răspuns:

Daca deja simti de ce intrebi? Nu intreba ca vor veni multi cu sfaturi si e pacat.Nu te astepta la prea multa sustinere nici din partea prietenilor.TOTUL E POSIBIL.TU STII CE SIMTI. Iubirea nu e atunci cand doua corpuri se intalnesc ci doua suflete.Va doresc sa va intalniti curand.Toate bune happy

| AdYtZu189 a răspuns:

Da te poti indragosti de ea dar nu uita ca una e fackebooku si alta e realitatea asa ca ai grija.BAFTA fundita?

| Twichh a răspuns:

Da,te poti indragosti, dar nu cu adevarat. E doar o aventura. Bafta laughing

| Dieker a răspuns:

Eu vorbesc de 5 ani cu una pe mess si intr-un joc 4 story si nu m-am atasat de ea. Prin urmare depinde ce simti tu. Dar, probabil ca tu vrei sa intrebi daca e normal sa te indragostesti de cineva de pe net. Da e normal. Bft

| Vvistula a răspuns (pentru Dieker):

Ce lvl ai si in ce regat esti?

| Dieker a răspuns (pentru Vvistula):

Lv 90 valorian

| Vvistula a răspuns (pentru Dieker):

Traiasca derion

| kastean94 a răspuns:

Da te poti indragosti dar sa nu te indragostesti prea mult nu te lasa dus de val ca apoi vei regreta