| Radandam a întrebat:

Te pune sa decalotezi penisul la viza medicala de la Campina(politie)? Adică ți-o decalotezi tu singur dar vor fi asistente acolo? Vom intra mai mulți în cabinet? Iar penisul îl voi decalota doar în stare flasca(adică mort)? Ce știți? Păreri?

8 răspunsuri:
| Anonimboy17year a răspuns:

Dece **** mea sa decalotezi penisul la politie? :') ce trasnaie ai facut? Nu cred ca te pune oricum sa.l decalotezi,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ți-ar mai plăcea să fie asistente laughing

| NotNamed a răspuns:

Si premiul pentru gluma serii se duce laaaa... Radandam. Felicitari ba baiatule ba!

| corbulalbrosu a răspuns:

In cadrul vizitei medicale care se efectueaza pentru a se stabili ca penisul nu este afectat de vreun BTS sau orice alta afectiune, trebuie sa ti-l decalotezi chiar tu insuti penisul aflat in starea sa naturala/normala adica flasca, in fata comisiei formate din mai multi medici cu diverse specializari medicale. Probabilitatea sa existe si asistente in comisie sau in sala de examinare nu poate fi exclusa in totalitate. Sanatate!

| OFQuestions a răspuns:

Stiu ca unora li se mai "trezeste" penisul cand le e lumea mai draga. Si asistenta medicala de fata. Ai grija laughing

| Radandam explică (pentru OFQuestions):

O sa se bucure asistenta medicala văzând atâtea penisuri? laughing

| OFQuestions a răspuns (pentru Radandam):

O sa fie flatata laughing

| Green66 a răspuns (pentru Radandam):

Tu te-ai bucura daca cineva ți-ar flutura in față o bancnotă de 500 de euro, ar băga-o in buzunar și ar pleca?