| RAY a întrebat:

Te simti mai obosit toata ziua dupa ce te-ai masturbat? Te simți mai înfometat? Nervos? Vezi vreo diferența sau nici una? Afectează masturbarea activitatea fizica?

14 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu nu din contra te binedispune si te pune pe pozitii, s-a demonstrat stiintific ca masturbarea crreste IQ si omul devine mai ager

| alina2k18 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Ager la viteza cu care o freaca omul/oama poate laughing

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru alina2k18):

Ager la minte de poate rezolva cele mai complicate probleme de trigonometrie si algebra si matematica aplicata

| Bruno92 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

rolling on the floor ba ești criminal mă omule ahaha

| Mosotti a răspuns:

Nu, ma simt normal. Nu simt nici o diferenta nici la doua numere pe zi. Singura chestie ca activitatea fizica intensa afecta sexul, cam 2 ore de dupa sala, nu prea aveam excitatie.

| Sofer a răspuns:

Nici când făceam sex, nu ma simțeam obosit.

| Donsavas a răspuns:

Citește de nofap

| alina2k18 a răspuns:

Nu, doar ce m-am frecat un pic si am o super energie acumwinking
Infometata neah, mi s-a reglat apetitul dupa aproape 5luni de regim ca la carte fara abateri, viitorul suna binewinking

| RKBlue a răspuns:

Nu.
I feel great! laughing
Te poti simti naspa(fizic si psihic) daca ajungi la masturbare prea des(gen de 2 ori pe zi sau o data pe zi pentru unii)
Cel mai bine e cam de 3-4 ori pe saptamana din ce am observat, nici prea mult nici prea putin.
Dar ai grija sa nu-ti creasca par in palme!(asta-i un mit crestin rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma simt mai obosit, dar de obicei o fac noaptea!

| Stefan2266 a răspuns:

Raspunsurile tale in ordine:
1. Depinde de momentul zilei in care o faci(dimineata si pana in pranz nu prea te simti obosit, dar daca are loc la pranz sau dupa-amiaza, da, de multe ori acea stare de oboseala se mentine pana dimineata urmatoare);
2. Nu chiar. Depinde starea emotionala pe care o ai in acea zi;
3. Nervos? Asta chiar nu are legatura!
Acum sar direct la ultima intrebare:
5. Nu.
Dar am o intrebare: pe aceste afirmatii le-ai auzit de la cineva sau sunt din experienta proprie?
O zi frumoasa! Sper ca te-au mai linistit raspunsurile mele!
La intrebarea 1 depinde de fiecare persoana. Cei care au un stil de viata sedentar se vor simti obosit, ceilalti nu prea au sanse sa li se intample asta...

| alina2k18 a răspuns (pentru Stefan2266):

Daca si de la o laba sunteti obositi laughing haoleu laughing
Pe vremuri aia se duceau la razboi laughing si voi lesinati si anemici dupa o laba moale laughing sariti cu sarurile domniță ca lesinaaaaaa laughing

| thefunkytroll a răspuns:

Recomand sa te lasi, cauta pe YouTube "No fap" și vei afla beneficiile. Ma simt mult mai bine fara.

| doctorandus a răspuns (pentru thefunkytroll):

Cu ocazia recentelor omoruri din SUA asupra unor asiatice, NoFap a intrat in vizorul presei:

The Daily Dot i-a acuzat ca au raspandit o ideologie a urii care a produs aceste omoruri.

Der Spiegel a analizat radicalizarea unora care tind catre acte de terorism si a numit cativa adepti ai NoFap spre exemplificare, iar Departamentul Securitatii Publice din statul Texas prognozeaza ca incel-ii pot deveni cel mai letal focar de teroristi autohtoni. SUA a inregistrat in ultimele doua decenii mai multe asasinate comise de teroristi care sunt crestini si autohtoni decat de teroristi islamici.