Nu, doar ce m-am frecat un pic si am o super energie acum
Infometata neah, mi s-a reglat apetitul dupa aproape 5luni de regim ca la carte fara abateri, viitorul suna bine
Nu.
I feel great!
Te poti simti naspa(fizic si psihic) daca ajungi la masturbare prea des(gen de 2 ori pe zi sau o data pe zi pentru unii)
Cel mai bine e cam de 3-4 ori pe saptamana din ce am observat, nici prea mult nici prea putin.
Dar ai grija sa nu-ti creasca par in palme!(asta-i un mit crestin
Raspunsurile tale in ordine:
1. Depinde de momentul zilei in care o faci(dimineata si pana in pranz nu prea te simti obosit, dar daca are loc la pranz sau dupa-amiaza, da, de multe ori acea stare de oboseala se mentine pana dimineata urmatoare);
2. Nu chiar. Depinde starea emotionala pe care o ai in acea zi;
3. Nervos? Asta chiar nu are legatura!
Acum sar direct la ultima intrebare:
5. Nu.
Dar am o intrebare: pe aceste afirmatii le-ai auzit de la cineva sau sunt din experienta proprie?
O zi frumoasa! Sper ca te-au mai linistit raspunsurile mele!
La intrebarea 1 depinde de fiecare persoana. Cei care au un stil de viata sedentar se vor simti obosit, ceilalti nu prea au sanse sa li se intample asta...
Nu nu din contra te binedispune si te pune pe pozitii, s-a demonstrat stiintific ca masturbarea crreste IQ si omul devine mai ager
Daca si de la o laba sunteti obositi haoleu
Pe vremuri aia se duceau la razboi si voi lesinati si anemici dupa o laba moale sariti cu sarurile domniță ca lesinaaaaaa
Ager la minte de poate rezolva cele mai complicate probleme de trigonometrie si algebra si matematica aplicata
Nu, ma simt normal. Nu simt nici o diferenta nici la doua numere pe zi. Singura chestie ca activitatea fizica intensa afecta sexul, cam 2 ore de dupa sala, nu prea aveam excitatie.
Recomand sa te lasi, cauta pe YouTube "No fap" și vei afla beneficiile. Ma simt mult mai bine fara.
Cu ocazia recentelor omoruri din SUA asupra unor asiatice, NoFap a intrat in vizorul presei:
The Daily Dot i-a acuzat ca au raspandit o ideologie a urii care a produs aceste omoruri.
Der Spiegel a analizat radicalizarea unora care tind catre acte de terorism si a numit cativa adepti ai NoFap spre exemplificare, iar Departamentul Securitatii Publice din statul Texas prognozeaza ca incel-ii pot deveni cel mai letal focar de teroristi autohtoni. SUA a inregistrat in ultimele doua decenii mai multe asasinate comise de teroristi care sunt crestini si autohtoni decat de teroristi islamici.
anonim_4396 întreabă: