Pff. tocmai am citit povestioara ta. te-ai despartit de o fata si de suparare te-ai sarutat cu alta? foarte naspa. in primul rand, fosta ta prietena ce crezi ca a gandit: "mno, asta nu a suferit, nu l-a durut deloc, a dat fuguţa la alta tipa", altfel de ce crezi ca ti-a aruncat cuvintele alea? nu ai cum s-o ierti pentru ce a zis. poate au fost urate, nu te-ai gandit ca le-ai meritat? de suparare cu siguranta le-a zis fosta, ea nu cred ca s-a gandit ca atat de repede "ai uitat-o". acum e actuala. ce sa faci tu? cauta adanc, adanc in capsorul tau, gandeste-te la clipele petrecute, etc, lucrurile frumoase. trebuie sa iei in considerare faptul ca cu aceasta fata cu care esti, ai intalnit-o si ti-ai inceput o relatie mai mult asa, fara sa realizezi de fapt la inceput ce faci, insa cu timpul au aparut tot felul de sentimente. parerea mea e ca trebuie sa te gandesti foarte bine, la ambele situatii .
sper ca te-am ajutat.
Faptul ce esti trist nu`ti da voie sa saruti alta daca u vrei sa te mai impaci cu fosta si nici ea n-are dreptul sa-ti spuna unele cuvinte. Deci in concluzie aman2 sunteti vinovati
. Decat sa-ti bati joc de cea actuala las`o mai bine
ii faci doar raw stand cu ea poate crezi c`o ranesti daca te desp dar daca iti bati joc doare mai raw
. Incearca sa vb cu fosta linistesteo si ea pe tine si incercati sa treceti peste daca chiar va iubiti
. Cf ceri sfatul la niste necunoscuti?
Crezi ca noi o sa actionam in locul taw?
U esti in problm asta REZOLV`O
. Daca stai si`ti plangi de mila nu ti se rezolva problemele doar se ingreuneaza. Crede`ma am o problm akwm pe cap
si in loc sa o rezolv imi plang de mila
. Dar stiu ca nu fac bine
si nici u:* asa ca fa ceva
. Si chiar daca e vn ei si a ta incearca sa lasi de la tine sa zici ca`i vn ta
sau sa nu pomenesti sa vb despre asta si apoi gt lasati problm asta
. Ce mai telenovela
ai si u
).
Sfat nu ii ice si ei faza cu batutul joc o sa i se duca pamantul de sub picioare daca zici asa ceva asta daca te iubeste. daca nu va zice ca "si eu(mi-am batut joc de tine)". dar asta nu e garantat ca nu stiu eu ce e in mintea fetei
. sau in inima sau suflet. tu fa ce iti zice inima
iar despre fosta ce sa zic. cam proasta
oricum eu sunt sigura ca ii pare super raw pentru ce a zis
dar
Bafta`!
Parerea mea e ca nu mori daca stai "pe bara" o vreme. Daca ii explici noii prietene si ea chiar tine la tine, o sa te inteleaga.Si asa iti dai seama de sentimentele tale si o sa stii cum e mai bine pentru toti. Ofera-ti si tu putin timp, cum dracu' sa te desparti de ea si dupa 4 ore sa te saruti cu alta?! Parerea mea e ca mai bine te desparti de actuala, cum spuneam-daca te iubeste, o sa inteleaga.si ai si tu putina rabdare, ca se va rezolva.