Da, si am pierdut-o.
Am intalnit-o prima oara cand eu eram cu iubita mea, aveam un an deja cu ea, si ea era cu un amic de al meu, si ne-am vazut la teatru. Momentul ala nu o sa-l uit niciodata.
Am facut cunostinta. Si am ramas asa blocat. Ma uitam la ea, se uita la mine, si o tineam de mana (pentru ca am facut cunostinta). Si nu zicea nici unul nimic. Pentru cateva secunde bune, doar ne priveam unul pe celalalt in ochii nostri si ne zambeam
In scurta vreme se despartise de baiatul acela si mi-a dat id-ul ei si i-am dat add pe mess. Apoi nu am mai stiut de ea multa vreme.
Dupa aproximativ un an de zile de la acel moment, intra pe mess, si incepem sa vorbim. Asa de bine ma intelegeam cu fiinta asta. Am vorbit ore in sir, zile intregi (eu fiind plecat din oras). Radeam si ne simteam asa de bine impreuna! Ne alintam, vorbeam de toate prostiile care ne veneau in cap. Era minunat.
Dupa 10 zile am venit acasa. Ea avea prieten pe atunci, dar surprinzator, cand eram in microbuz stia cam pe unde sunt si cat mai am pana acasa.
Cand am ajuns in oras, fix la intrarea in oras a facut o oprire dupa o benzinarie. Acolo era ea, si ma astepta! A fost cea mai frumoasa surpriza care mi-a facut-o cineva!
Cand am vazut-o. Mi s-a oprit inima in loc. Ma astepta, cu zambetul ei de copila pe fata, si si-a deschis bratele si venea spre mine. Mi-a sarit in brate, si am ridicat-o si am invartit-o Doamne, ce bine s-a simtit momentul acela! Nu mai puteam de fericire.
Pentru ca eram cu bagajele dupa mine, a trebuit sa merg acasa si am luat-o si pe ea.
Si asa, in taxiul cu care mergeam spre casa ne-am sarutat pentru prima oara. Stateam impreuna pe bancheta din spate, si ne imbratisam ca doi ursuleti. Nu ne mai puteam dezlipi unul de celalalt. Atunci i-am pus mana pe fata, am mangaiat-o, si i-am miscat barbia spre fata mea. Astfel buzele noastre s-au atins.
Nu stiu daca ma crede cineva, dar totul a fost de-a dreptul minunat! A fost exact cum vezi in filme.
Dupa ce am ajuns acasa, m-a surprins cu ceva. Ea se despartise de tipul cu care era special pentru mine, cu ceva timp inainte sa vin acasa.
Din bun simt i-am spus sa nu iesim prea des impreuna, ci sa ne ascundem pentru ca nu voiam sa se simta prost baiatul de care s-a despartit, desi erau de putin timp impreuna. Astfel cam 3 saptamani ieseam ori pe ascuns ori la mine.
Si in seara aia am cunoscut ce suflet avea fetita aceasta. Avea o problema la un ochi, si nu vedea cu el. Bine, deosebea doar luminile si umbrele, atat. Si mama asa cum este ea, a incercat sa o ajute. A intrat pe tot felul de forumuri, si a pus tot felul de intrebari pentru ea, la care sa-i raspunda medicii.
Atunci, fata cu care eram m-a luat de mana si a inceput sa planga puternic. Am intrebat-o de ce. Mi-a spus asa "Nici macar mama nu a cautat vreodata pentru problema mea si pentru sanatatea mea. Dar tu si mama ta. niste necunoscuti in viata mea. va dati asa de mult interesul sa ma ajutati.". Atunci am aflat cat de sensibila era fata aceasta M-am simtit extraordinar.
Dupa acest moment, am trait cele mai frumoase clipe si am cele mai frumoase amintiri cu o fata din toata viata mea. Am fost un an jumatate impreuna, dar s-a terminat anul trecut in ziua de craciun.
Nu o sa uit niciodata aceasta relatie. A fost si va ramane cel mai frumos lucru pe care l-am trait vreodata. Atatea lucruri in comun, atatea amintiri, atata devotament si fericire din partea amandurora. Nu am avut decat foarte putine momente in care nu ne-am inteles, care eventual si pe acelea le-am rezolvat.
A mai fost un moment cand s-a operat de apendicita. Atunci i-am cunoscut parintii. M-a sunat, eu fiind in Bucuresti, cum ca e in spital si o opereaza de apendicita ca e grav. Seara, in aceeasi zi, am vorbit cu mama ei la telefon sa-mi spuna cum se simte. Atunci mi-a spus ceva ce ea nu vroia stiu, dar mama ei totusi mi-a spus. Plangea dupa mine, ca avea nevoie de mine langa ea. Ca nu se putea odihni, nu era in stare de nimic, si isi dorea atat de mult sa stau cu ea, sa am grija de ea si pur si simplu sa fiu acolo. Cand am auzit asta, noaptea aceea am plecat deja spre ea, si imi amintesc apoi cum stateam zi si noapte langa patul ei. Nu dormeam decat in reprize si atunci ziua, cateva ore, cand ma duceam acasa sa ma schimb si sa fac dus. Cand au vazut parintii ei cat de mult am ajutat-o, cat de mult am stat cu ea, si cat de mult m-am dedicat si la cate lucruri am renuntat doar in acea saptamana, au ramas impresionati.
Dupa acel moment, eram prieteni si de familie mergeam la ei, veneau la noi, stateam la cafele, la masa, practic puteam venea si pleca oricand imi doream si nu deranjam cu nimic.
Si acum imi amintesc cum mergeam la biserica cu ea, si lumea credea ca suntem casatoriti, si ne considerau o familie. A fost minunat.
Sincer, va doresc tuturor sa simtiti ceea ce am simtit eu! E ceva de nedescris. Nici daca as umple o mie de pagini nu as avea loc sa descriu tot ceea ce am simtit si prin ce am trecut impreuna! Asta a fost dragostea adevarata.
O zi placuta!
Sunt persoane care au iubiti si cu 20 de ani mai tineri deci stai kill, poate al tau nu s-a nascut inca
Lol fata am intrebat daca ti-ai gasit nu e vorba de mine doamne, invatati sa cititi))))) nici o intrebare nu o puteti interpreta calumea.
Pe net.Pe un site de matrimoniale.Nu dau nume.Cu ceva ani in urma.Suntem si acum impreuna.Si sper ca si de acum incolo.
Ce draguuuuuuuut, sper sa va tina pana la adanci batraneti :X
Simt ca da! E verisorul unei colege.A venit special la noi la servici sa ma cunoasca, era la agatat ) numa ca a ramas el agatat in timp, e nefiind genul de fata pe care o cauta... I-a luat ceva timp sa se apropie de mine si treptat treptat si-a dat seama ca daca tot nu a putut obtine o aventura, a cam cladit bazele unei relatii solide. Si uite ca avem 4 ani de cand ne cunoastem si 3 ani de cand suntem impreuna.Multumesc lui Dumnezeu!
Daca e suflet pereche, chiar daca v-ati despartit tot ajungeti sa fiti impreuna. Cel putin asa e in filme...
Din pacate eu nu joc un film . Sau joc o tragedie ironica.
Doamne mi-au dat lacrimile de ce v-ati despartit? Nuuu. Ce mi-as dori sa am si eu parte de o asemenea relatie.
Nu vreau sa intru in detalii. Pentru ca prefer sa o pastrez in minte ca fata ce m-a facut cel mai fericit din lume, decat sa o privesc ca persoana ce este acum. M-a cautat sa ne impacam chiar acum 2 saptamani. Ne-am vazut, si e complet schimbata. Nu mai este acelasi om, cu bunatatea aia in suflet. Nu pot spune decat ca m-a lasat pentru unul cu bani, de 29 de ani, cu servici, si imi era si prieten.
Hey, nu plange. Hug! Be happy, copil. Candva vei trai si tu o poveste ca a mea, care sper sa se termine frumos. De fapt, sa nu se termine niciodata ar fi cel mai bine
Iar legat de mine, nu vreau sa-i port pica pentru ceea ce mi-a facut si cat de mult m-a facut sa sufar. Dupa atata timp, inca mai am momente in care o visez noaptea. Dar asta e. Decat sa o privesc ca pe fata ce mi-a facut atata rau, mai bine privesc doar cat de frumos a fost. Asa imi este mai bine
Si, multumesc pentru fundita :*
Cresti mare. Ai un suflet minunat, sper sa gasesti o alta care sa te faca sa te simti macar pe jumatate cum te-ai simtit cu ea. Dar asa e oamenii buni mereu au parte de greutati, si sunt mai putin apreciati in ziua de azi. Propria persoana e mult mai importanta pentru multi dintre noi. Te pupic
Dap ce sa zic -awww ce dragut.Sincer eu cred ca tu mai simti pentru ea inca ceva.A-ti avut clipe minunate si v-ati iubit. Daca fata e tampita baiatu poate sa o faca sa isi dea seama ca a facut o mare greseala.Fiecare greseste si orice Om merita o Sansa.Sincer imi doresc sa va impacati.Eu i-as face o morala sa ai sara capacele si dupa as incerca sa vad daca se mai poate face ceva.
Multumesc pentru cuvinte. Nu imi fac griji ca nu voi mai intalni o persoana de genul
Candva, cineva, a spus cuvintele acestea: "Tu spui ca iubirea ta este cea adevarata si cea mai puternica, iar altcineva spune ca iubirea lui este cea mai puternica. Toti spunem si credem ca iubirea ce o simtim este cea mai puternica, pentru ca de fapt, chiar asa este! "
Si asta iti spun si tie. Stiu ca vor fi si alte iubiri in viata mea, si toate vor fi speciale si diferite in felul lor. Dar singurul lucru pe care il vor avea in comun este ca se vor numi, pe rand, "iubire".
Sper sa intalnesti si tu pe cineva cu care sa te simti asa de bine! Si cand o vei intalni, vei fi cea mai fericita! :*
Nu există.
Sufletul pereche ţi-l faci tu.
Găseşti unu la care ţii, petreci clipe frumoase, îl faci sufletu tău pereche, în 6 luni vă despărţiţi. 1 an te plângi ca o proastă că hau că miau,îl uiţi,dai de altu care _hai că ştii că era bou,eu îs mai bun ca el,vino aici să plângi pe umărul meu_ şi tu atunci crezi că de fapt ăsta e sufletu tău pereche, că te-o ajutat la nevoie, zici că primul o fost doar o greşeală, că erai imatură alea alea, după încă 2 ani te desparţi de ăsta...că s-or produs nişte schimbări de mentalităţi la voi, că v-aţi maturizat, nu vă mai potriviţi, ai pierdut al doilea suflet pereche, aştepţi ceva timp şi-l găseşti pe al 3-lea...şi tot aşa până ajungi la ăla care-ţi face plozi. Şi nici ăla n-o să rămână veşnic sufletul tău pereche. O să fie maxim până iei prima bătaie.
Pffff, bai asta vezi pe la 20...40 incolo, atunci o sa fi sigur, poate nici atunci, in fine, ideea sta in felul urmator, o sa te lovesti de toate, si de bune si de rele, nu va mai ganditi la viitor, traiti fiecare clipa la maxim, Maxim am zis! Nu spune nu cand poti sa zici Da, vei vedea cum sta treaba, daca ti-a ajuns zambetul pe buze, daca te-ai simtit bine sau nu! E ciudat raspunsul meu, dar daca ai de gand sa iti gasesti...
anonim_4396 întreabă: