O data ce iubesti, tii la persoana respectiva, nu ai cum sa o uiti pur si simplu.Asta e lege in dragostea adevarata.
Si ca raspuns la intrebarile tale.conteaza prezentul...conteaza daca fostul iubit te-a facut sa te simti bine, sa va intelegeti...gandestete si la acest nou iubit, cum ar putea sa fie.intereseaza-te din alte relatii(daca pune suflet, isi bate joc.etc.).Daca as fi intr-o astfel de situatie, as sta si m-as gandi.M-as gandi la viitor, daca acel baiat ar fi compatibil sa zicem pentru tine.Gandeste-te cum te poate face sa te simti fiecare din ei doi.
Era cat pe ce sa fiu asa dar nici nu am acceptat deoarece e o prostie sa faci asa ceva.
Da si mie mi s.a intamplat si mi.a fost foarte greu sa aleg dar se pare ca am facut o alegere buna adica m, am intors la fostul prieten ne.am desp pentru ca intervenise o raceala intre noi el era din ce in ce mai orgolios fara sa isi dea seama ca ma face sa sufar dar intr.un final si, a dat seama si acum suntem din nou impreuna si ne intelegem mai bine ca niciodata intr.un cuvant ma bucur de alegerea facuta.asa ca fa ce iti zice inima succes
Crede-ma am fost in aceasta situatie, nu numai ca am fost cu multe fete dar niciodata nu mia mai pasat de cineva dupa ce m-a parasit sau am parasito mi-a cerut sa fiu impreuna cu ea dar i-am zis ca nu se poate, inima imi sta in alta parte, se supara dar asta este si m-am simtit prost dupa!
zuzumic întreabă:
loveanddreams întreabă: