anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tin foarte mult la o fata, si nu rezist fara sa vorbesc cu ea...parca ma simt distrus daca nu vorbesc cu ea...Cum as putea sa ii arat cat de mult tin la ea? Help please. Urgent! Dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Euletitia a răspuns:

Buna! Daca tii asa mult la ea, incearca sa nu va mai certati, cand ea incepe discutia in contradictoriu, fii tu cel care lasa de la dansul(Stii vorba aia: cel mai destept cedeaza) si incearca si tu sa o impaci(ia-o in brate sau da-i un pupic pe obraz si spune-i ceva de genul:"scuze, iubita, n-am vrut sa te supar") si asa vor mai inceta certurile care nu fac decat sa dauneze relatiei voastre si faptul ca tu lasi de la tine si nu o contrazici si nu continui discutia va fi o dovada ca tii la ea. In rest, cand nu sunteti certati, poart-te atent si romantic cu ea, fa gesturi dragute, cumpara-i ceva simbolic ori de cate ori simti nevoia, du-i o floare cand va intalniti prima data, dedica-i o melodie de dragoste si chiar spune-i concret ac tii la ea si nu vrei sa o pierzi. Petrece cat mai mult timp cu ea, de cate ori are nevoie de tine, nu te uita dupa alte fete, ofera-i cate un mic dar la eveniomentele speciale(ziua ei, Valentine; s Day, Craciun etc), invit-o al un film, la un suc, la o plimbare, fa-o sa se simta bine in preajma ta, radeti, glumiti etc si totul va fi bine. Nu lasa ca certurile sa va strice relatia. Lupta opentrufericirea ta si a ei!

7 răspunsuri:
| ChocolateHeart a răspuns:

Pai incearca sa comunici cu ea..sa te faci placut ..sa va gasiti puncte comunehappysa razi cu ea.si daca vezi ca si ea te place spune-i ca tii la ea foarte mult.happydaca mai ai nevoie de sfaturi te pot ajutahappy

| andras1060 a răspuns:

Fii tu însuţi! Fa-o sa se intrebe daca o placi, cucereste-o, apoi, la momentul potrivit, uita-te in ochii ei si spune-i ca o placi. Sa ii spui asta intr-un mod cat mai original...

| TicAlex a răspuns:

Spune-i direct ce simti pentru ea. Dar alege-ti foarte bine momentul. Eventual iesi in oras cu ea sau ceva si cand prinzi momentul oportun actioneaza.

| xDr0gs a răspuns (pentru ChocolateHeart):

Am fost cu ea 6 luni. Dupa 6 luni ne-am despartit si ea s-a luat cu altul sperand sa ma uite.Ne-am impacat si dupa am inceput sa ne certam intruna.Nu ne tinea o saptamana si iar ne desparteam.Am uitat sa mentionez asta.SI vreau sa-i arat ca tin mult la ea.

| ChocolateHeart a răspuns (pentru xDr0gs):

E cam complicata situatia....nu cred ca tine la tine..adica daca nu va intelegea-ti si nu putea-ti sa ajunge-ti la un consens impreunasad...

| xDr0gs a răspuns (pentru Euletitia):

Da add la idul asta te rog : steel. warrior99@yahoo.com

| Euletitia a răspuns (pentru xDr0gs):

Ti-am facut cerere pe yahoo pe acest id. Al meu incepe cu a, dar nu am sa-l fac public pe acest site.Ok?