Buna! Daca tii asa mult la ea, incearca sa nu va mai certati, cand ea incepe discutia in contradictoriu, fii tu cel care lasa de la dansul(Stii vorba aia: cel mai destept cedeaza) si incearca si tu sa o impaci(ia-o in brate sau da-i un pupic pe obraz si spune-i ceva de genul:"scuze, iubita, n-am vrut sa te supar") si asa vor mai inceta certurile care nu fac decat sa dauneze relatiei voastre si faptul ca tu lasi de la tine si nu o contrazici si nu continui discutia va fi o dovada ca tii la ea. In rest, cand nu sunteti certati, poart-te atent si romantic cu ea, fa gesturi dragute, cumpara-i ceva simbolic ori de cate ori simti nevoia, du-i o floare cand va intalniti prima data, dedica-i o melodie de dragoste si chiar spune-i concret ac tii la ea si nu vrei sa o pierzi. Petrece cat mai mult timp cu ea, de cate ori are nevoie de tine, nu te uita dupa alte fete, ofera-i cate un mic dar la eveniomentele speciale(ziua ei, Valentine; s Day, Craciun etc), invit-o al un film, la un suc, la o plimbare, fa-o sa se simta bine in preajma ta, radeti, glumiti etc si totul va fi bine. Nu lasa ca certurile sa va strice relatia. Lupta opentrufericirea ta si a ei!
Pai incearca sa comunici cu ea..sa te faci placut ..sa va gasiti puncte comunesa razi cu ea.si daca vezi ca si ea te place spune-i ca tii la ea foarte mult.daca mai ai nevoie de sfaturi te pot ajuta
Fii tu însuţi! Fa-o sa se intrebe daca o placi, cucereste-o, apoi, la momentul potrivit, uita-te in ochii ei si spune-i ca o placi. Sa ii spui asta intr-un mod cat mai original...
Spune-i direct ce simti pentru ea. Dar alege-ti foarte bine momentul. Eventual iesi in oras cu ea sau ceva si cand prinzi momentul oportun actioneaza.
Am fost cu ea 6 luni. Dupa 6 luni ne-am despartit si ea s-a luat cu altul sperand sa ma uite.Ne-am impacat si dupa am inceput sa ne certam intruna.Nu ne tinea o saptamana si iar ne desparteam.Am uitat sa mentionez asta.SI vreau sa-i arat ca tin mult la ea.
E cam complicata situatia....nu cred ca tine la tine..adica daca nu va intelegea-ti si nu putea-ti sa ajunge-ti la un consens impreuna...