Hai sa iti zic ceva. ca major ai doar 4 drepturi mari si late: 1 sa votezi s2 sa intri la puscarie mai usor cu o pedeapsa care nu mai e redusa si 3 sa iti iei un permis de conducere si 4 sa pleci din tara fara acordul parintilor. Asta nu are nicio legatura cu iubirea, o sa te trezesti ca faci 18 ani si o sa zici ca e la fel ca si la 17. Daca va iubiti nu are rost sa va despartit, prietena mea avea 16 si eu 18 si acum cand e ea majora tot impreuna suntem deci Iubiti-va mult. NU conteaza varsta cat conteaza ce ai in cap si in suflet.
Sa traiesti din plin, dupa cum simti!
e important.si daca o sa doara mai tarziu, sau pe parcurs, nu-i bai... te vei maturiza
dai de inteles ca vrei mai mult, vezi cum reactioneaza si el si, asta-i
Buna! Si eu sunt minora deocamdata.am aproape 17 ani, si prietenul meu are 20, suntem de 8 luni impreuna si ne intelegem foarte bine, chiar daca nu am la fel de multa libertate ca el. Cel putin mie nu`mi place sa ies cu baieti de varsta mea ...sau poate mai mici, sunt mai imaturi. si mai multe. depinde de fiecare persoana. Nu conteaza ca prietenii lui sunt majori daca e sa va intelegeti va ve`ti intelege chiar foarte bine! Si chiar daca e major. nu cred ca face ce vrea tot timpul! Si nu te mai gandi ca te vei desparti de el, poate va ve`ti iubi. si va ve`ti intelege foarte mult timp. Sper ca ti-am fost de ajutor.