| denislaw a întrebat:

Tipa e cu 3-4-5 cm mai inalta decat mine in mod normal dar de multe ori nici nu se observa daca sunt cu adidasi inalti. Nu m-ar deranja, dar cand isi ia tocurile arat penibil pe langa ea si oricat de mare ar fi dragostea ma intreb ce sa fac si daca merita intr-adevar sa incepem relatia. Am in jur de 1.77 dar tipa nu stiu ce a mancat

15 răspunsuri:
| Nightfall a răspuns:

Ti s-a raspuns deja la intrebarea asta, inclusiv de catre mine. Pentru ce o adresezi din nou?

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Daca nu te deranjeaza de ce ne mai spui? A mancat o coada de matura

| ReiVaN a răspuns:

Si marmota?
Cumetre cum sa postezi asa ceva?

| Felys a răspuns:

Cand ati hotarat sa fiti impreuna nu ai stiut ca e inalta,asta nu se poate ascunde,nu e ceva ce ai aflat pe parcurs,acum pentru ce te mai cramponezi de asta,ea din picioare nu poate sa taie,tu de crescut nu stiu daca mai cresti,depinde de ce varsta ai, daca te deranjaza atat de mult acest aspect pune punct si cauta-ti una pe masura, nu te mai uita la fete ma inalte ca tine, si fica mea are 1, 80 si sincer nu mi-ar place sa o vad cu unul mai mic, deci stii parerea mea acum ca mama

| Seby90 a răspuns:

Ia-ti si tu tocuri.

| Zenithf a răspuns:

Arati penibil in mintea ta. Daca iti scoti prostia asta din minte, atunci du-te cu ea pe oriunde si fii mandru de voi, ca sunteti o pereche frumoasa. Sau daca nu poti trece peste complexele tale, las-o pe fata sa se bucure de compania unui baiat mai fara ifoase.
Ce zici?

| Zenithf a răspuns:

Adica, vreau sa spun, esti pitic doar in creierul tau, poate asa ma intelegi ce zic? thinking

| Zenithf a răspuns (pentru Felys):

Sa aiba norocul sa fie cu un baiat cu care sa faca casa buna. Nu-i da aspectului atata importanta. :p

| denislaw explică (pentru Felys):

Poate e vorba chiar de fiica matale

| Felys a răspuns (pentru denislaw):

Esti din constanta?

In oras, da

AI 19 ani?

Urmeaza sa fac luna urmatoare

Mai ce potriveala