Ai ramas puțin in urmă. Acum, sunt la modă implanturile de coarne, cine se mai uită la țâțe?!
Contra.
Dacă e să fie implant, să fie de coarne sau creier.
Noi gândim la fel, simţim la fel, iubim la fel si nimeni n-are cum să ne doboare! suna cam gay, da nu-i bai.
Dacă le-ntrebi pe ele, probabil că și-ar dori (cele mai multe deoarece fie vor să atragă atenția, fie vor să ceară **** în mod subtil.
Sincer, mai bine prefer o tipă cu sâni mici (că mă gândesc că la sâni te-ai referit, nu cred că te-ai referit la buze, fund, sau altceva), dar care să știu că îi are mă (chiar și mici) decât una cu ditamai mingile de fotbal care de fapt nu e nimic și e mai mult fals (chiar dacă arată bine și pare perfect la prima vedere)
Din câte am înțeles sunt și foarte scumpe operațiile și trebuie să stai și mult 1lună-2-3, (dar unele suportă), și din câte am înțeles, dacă ai ghinion..., în timp, poți face și cancer.
Deci...prefer ceva natural (oricât de mic/i ar fi ei/ele)
Mie nu mi se pare deloc atragator un bust siliconat. Oricat de mici ar fi macar sunt ai tai si sunt naturali. Unele fete au complexe cu sanii mici si ar face orice sa si faca implant mamar.
Eu nu sunt de acord cu ele si daca as fi barbat nu m-as casatori cu una care are plastic in ea. Dar am cunostinte care au silicoane si da, arata fain la unele care dupa ce au dat nastere la cate 2 3 copii si i-a alaptat pe toti. Mi se par ok in astfel de situatii cand femeia inca e tanara si are niste sani naspa, lasati care o fac sa nu se mai simta ea bine in pielea ei. Mi se par inutile implanturile pentru fetitele de 20 de ani nemultumite de marimea sanilor lor, pana la urma daca e sa ne luam dupa stiinta, sanii au cu totul si cu totul alt rol in viata unei femei, nu sa atraga cu ei.
Sunt de acord cu ce spui tu aproape in totalitate, la fetele tinere nu vad rostul silicoanelor. Ce vreau sa spun este doar ca sanii sunt considerati organe sexuale secundare pe langa rolul lor principal de a alapta.