Nu prea crede lumea în prietenia dintre o fată şi un băiat.Şi pe bună dreptate,pentru că de fapt,tot există o atracţie între cei doi, dar care se rezumă la amiciţie din diverse motive.
Dacă vă înţelegeţi aşa bine, de ce nu ar merge şi o relaţie între voi? Poate că niciunul nu şi-a dat seama de asta până acum.
Auzi ca nu s poate o prietenie d amicitzie intre un baiat si o fata? sunt genu care s intelege mai bine cu baietii decat cu fetele.da s poate.nu ar trebui sa t intereseze c sp lumea! iar pentru o posibila relatzie cu el daca candva ar veni vorba, gandeste-te u prima data c simti pentru el si convoaca-l la o discutzie!
Iarta-ma ca imi permit sa-ti spun asta dar eu am invatat din experienta ca intre un baiat si o fata nu exista amicitie, prietenie, de-o parte sau alta exista ceva mai mult. e o chestie de timp pana sa iasa la iveala lucru asta. ai sa vezi. ciao
Am aceeasi problema, numai ca eu mai am si prieten .
Nu-i baga in seama, gandeste-te tu daca simti ceva mai mult pentru el decat o simpla amicitie. Daca da, discutati si poate ajungeti la ceva .
Sper ca te-am ajutat :*.
Fuunditsa?
Mihai are mare dreptate. si eu am fost in situatia asta de vreo doua ori deci explica-le simplu ca sunteti prieteni sau nu-ti mai bate capul cu ei. lasa-i sa creada ce vor numai gandeste-te ce presiune e in ei cand nu stiu daca sunteti sau nu sunteti impreuna cu adevarat. oricum... unul dintre voi sigur il place pe celalalt. deci probabil el te place pe tine pe fata