anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Toata saptamana a fost perfect din punct de vedere al baiatului care il plac. Se purta asa frumos cu mine,uneori rosea cand vorbeam.Azi, dintr-o data nu ma mai bagat in seama.Ma privea dar nici macar un salut.Ce s-a intamplat?

10 răspunsuri:
| Geniuss a răspuns:

Pai depinde ce i-ai zis sau ce ai facut tu trebuie sa aiba un motiv intemeiat tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Întreabă-l pe el: "ce s-a întâmplat? Eşti bine?" Fi-i alături, va vedea că îţi pasă de el, poate trece printr-o perioadă mai proastă din alte probleme.

| Unicucebeea a răspuns (pentru Geniuss):

M-am purtat ca de obicei puppy dog eyesSingurul lucru diferit e ca eram cu un coleg de clasa laughingNu cred ca asta e problema.

| Katherineeeee a răspuns:

Pai esti sigura ca nu i-ai zis ceva care l-a deranjat? Poate asta ori nu se simtea bine azi sau poate a aflat ceva despre tine care l-a deranjat. Cel mai bine ar fi sa te duci la el si sa-l intrebi ce s-a intamplat.

| Azµre a răspuns:

Vorbește cu el, întreabă-l ce are, poate are o problemă ceva

| Geniuss a răspuns (pentru Unicucebeea):

Nu fi sigura ca noi baieti de obicei suntem mai gelosi chiar daca nu ne aratam :p

| Unicucebeea a răspuns (pentru Geniuss):

Ar trebui sa-l fac in continuare gelos sau sa arat ca nu are concurenta laughingnu stiu cum sa zic.

| RAY a răspuns:

Jocuri copilaresti, du-te dai un ursulet sai treaca

| catalina120 a răspuns:

Ooo Doamne... Ce s-a intamplat? baieti, niciodata nu poti sti ideea e, sincer, de la mine sa-l uiti si sa te faci ca nu-ti pasa, cat de curand te cauta el... happy

| IloveME a răspuns:

O discutie intre 4 ochii v-ar prinde bine, nu de alta dar tu esti in situatie si daca nu sti tu, mai putin noi mai ales ca asa de pe o zi pe alta nu mai vorbeste cu tine!
Poate ai gresit cu ceva!