)))
Le ai testat pe toate, sau?
Dacă o tipa este materialista înseamnă că acel tip nu are ce sa ofere mai mult de atât.
Și câte sunt pe interes în ziua de azi? 10%, majoritatea își fac singure banii și în unele cazuri câștigă și mai mult față de un tip.
Nu.Folosind aceeasi logica putem intreba si despre barbati, si e la fel de eronat. In Romania sunt 10.2 milioane de femei. Excluzandu-le pe cele deja in relatii de orice fel, ma indoiesc ca ai iesit cu toate celelalte si ti-ai dat seama cat sunt de nasoale, ca apoi sa pui intrebarea aici pentru confirmare.
După cum ai pus întrebarea, DA. Toate femeile și toți bărbații sunt pe interes.
Doar că poate fi interes spiritual sau material.
Dar sunt și persoane care n-au nici un fel de interes.
Se numesc autiști.
Nu chiar.
Exista si femei care apreciaza barbatii asa cum sunt ei insisi.
Dar, din pacate peste 60 la suta din fetele din Romania sunt pe interes si accepta sa fie cu tine daca ai un status social si financiar bun.In cazul in care nu mai ai servici bun sau bani aceste femei te vor parasi.
Dar tu trebuie sa iti dai seama daca o fata materialista sau nu, iti poti da seama foarte usor de unele semne.
In orice caz cauta o fata care sa se completeze destul de bine cu personalitatea ta.
Depinde de ce fete cunoști)
Și crede-mă ca să ajungi sa pui unghii ai nevoie și de cursuri care te costa.
Poți să faci only fans și să postezi poze normale, fraierii tot o sa plătească de început crezand ca cine știe ce faci, deci hai sa nu criticam atat.
+ multe alte tipe care lucrează în diverse domenii( avocat, doctor, profesoare, în restaurante, etc).
Dacă ai fost refuzat nu trebuie sa le jignești pe toate, sunt multe excepții.
La fel putem sa spunem și noi despre voi și să vă băgăm în aceeași oala dar repede va atacați, nu cred ca ai cunoscut toate fetele de pe pământ.
Nu.Majoritatea vor un barbat chipes si dominant, nu neaparat bogat.
Imi si vine melodia lui cheloo in minte nu toate sunt la fel dar o femeie care se respecta si care evolueaza e logic ca vrea unul care sa aiba calitatile necesare pentru a face bani
Da. Clar toate suntem pe interes. ( a se citi cu ton sarcastic si eventual dand ochii peste cap in semn de frustrare)
VrRos780 întreabă: