Crezi ca ceea ce ai scris tu va fi luat in considerare?
Fi serios/serioasa, copilele din ziua de azi deja pe la 14-15 ani raman insarcinate si avorteaza, e o moda pentru ele. Nu poti sa-ti bati capul cu prostia lor deoarece sunt prea multe.
Bun venit in lumea noastra. Ce poti sa le faci? sa le lasi cu un copil in grija. Decat sa creasca cine stie pe unde mai bine avortat. Nu sunt de acord cu avortul in mare parte. Dar mai bine asa. decat sa pice pe mana cui nu trebuie. Sau ca. mama sa nu poata sa isi continue scoala din cauza copilui.
Na. ce sa faci asa sunt pustoaicele in ziua de azi. fac ce fac. fara cap. raman in sarcinate. si arunca totul ca pe joaca. Habar na-u ele ca, daca isi incep viata sexuala au si ele niste resposabilitati. Fetele ca fetele da baietii, nu stiu ce este atat de greu sa cumperi un prezervativ si sa inveti cum sa-l folosesti corect pentru a nu avea surprize neasteptate.
Eu as pune. o lege in care sar interzice avoturile. Si mai multa atentie la fetele de 14-15-16 ani. sa nu isi incepa viata sexuala. si fara cap.
O seara buna.
bye.
Da mai dar gandeste-te putin...decat sa deteste un copil care nu are nici o vina, poate sa il dea spre adoptie sau ceva de genu...inteleg ca o sarcina este grea de dus dar cu putin sprijin se poate.si parintii acelor fete care raman insarcinate le pot spune sa nu faca avort, mai bine sa il nasca apoi daca nu il pot creste sa il dea spre adoptie, exista familii care nu pot face copii, exista familii care isi doresc un copil, dc sa omori un copil? nu mai bine sa il duci la un centru de plasament, exista sanse ca acel copil sa duca o viata frumoasa. si eu gandesc asa la 17 ani, sa fim seriosi acum daca ne ducem la o fata de 14 ani si o intrebam daca sia inceput viata sexuala o sa zica DA! multumesc anticipat o seara placuta.
Parinti acelor fete care raman insarcinate ar trebui sa le educe inainte sa le spuna sa nu faca avort. Sa fim seriosi, o pustoaica ce 14 ani care avorteaza are educatie? Normal ca nu
Doamne ce inapoiate sunteti frate. avortul este legal asa ca numai faceti voi pe dumnezeu ca nu sunteti nimeni ca sa judecati da? va dati perfecte imi e scarba de d'astea ca voi sincer. vedeti'va de viata voastra si judecati'va pe voi nu pe alti ipocritelor
Asta e si ideea, unii parinti nu stiu sa isi educe fata/baiatul sa ii explice ce si cum si care sunt consecintele si chiar daca le-ar spune nu ii asculta nimeni pentru ca in ziua de azi putin conteaza ce spun parintii
Nu ca nu stiu, nu le pasa. Au lucruri mai importante de facut. Eu nu locuiesc in Romania dar vin odata pe an si am vazut multe cazuri din astea. La inceput am ramas un pic socata, acum inteleg ca asa ceva e normal, si nu doar in RO ci peste tot. Parinti in loc sa vb cu ei le cumpara iphone, laptop etc. Acum 10 ani nu era asa...
Si noua ne este scarba de fetele ca voi care ucid un copil nevinovat macar unele de pe acest site gandesc nu ca altele care moarte este o solutie asa ca nu te mai umfla in pene si gandeste logic si nu stiu care dintre noi este inapoiata
Asta e....pacat ca atunci cand isi vor da seama, va fi prea tarziu pentru tot.
Acum sunt micute, imature, nu inteleg, dar cand vor creste vor vedea cate lucruri au pierdut
Du'te si fa sex cu vecinu de la scara 2 si lasa'ne. :*
Hai fa desteapta dracu scutestema ca habar nai de viata ta si te bagi in viata altuia obosito
Pai. Da dar sunt 9 luni pana copilul se naste. fata aia o sa piarda din anul scolii. Si sunt sanse ca, copilul sa se nasca bolnav 90%. Sunt si femei care fac copilul si il las la centre asta inteleg OK mai merge. dar. la fetite din astea nu ar trebui sa piarda din anul scolar ca sa faca un copil pe care nici macar nu o sa il creasca. Si sunt riscuri mari. Cel mai bine e sa se protejeze si gata. daca nu sa faca avort si cand va vedea prin ce durere trebuie sa treaca poate asa se vor invata minte cine stie.
O zi buna.
Anonima17191 întreabă: