Stii ce ai de facut data viitoare si iti continui viata sa o traiesti cu lectia invatata.
Chiar daca inca il iubesti si nu e sansa de impacare, trebuie sa mergi inainte ca viata e scurta. Doar stii ca nu e ultimul baiat, va fi altul care o sa stie sa te pretuiasca. Cel mai bine este sa iesi cu fetele, sa iti ocupi timpul. Bafta! :*
Te inteleg, stiu cat este de greu puiule! Dar lasa, timpul le rezolva pe toate, Poate e un moment urat doar si o sa treaca. Daca ai nevoie de un sfat sau nu stiu de o vorba buna.Ia id-ul asta.(R.demotival)Si o sa te ajut cu o vorba buna un sfat.Te pup puiule! Si nu fi trista!:*:*::*
Treci peste draga mea.
Nu spun ca e usor, dar tu poti sa faci sa fie usor. Uita-l si gata. Nu se termina lumea la el.
Pai plangi asa pana iti trece, ca sa te descarci. Apoi incerci sa ti ocupi timpul cu altceva si incerci sa ti gasesti pe altcineva: cui pe cui se scoate! hai capul sus si multa bafta
Mergi mai departe, si incerci sa nu ramai prea mult in "trecut"
Sunt sigur ca vei gasi pe cineva care iti va fi sufletul tau pereche.
Daca v-ati
certat din ceva minor si ati avut o relatie frumoasa eu zic sa va impacati, dar daca a fost o certa mai mare cum ar fi sa te lovesca, insulte, ameninte... eu zic sa il uiti pentru ca nu merita sa te gandesti la el!
Depinde de multe lucruri nu iti stiu povestea de iubire ca sa-i spun asa... Daca crezi ca merita sa lupti pentru el de ce sa nu o faci? Insa daca e genu de baiat de cartier nu e tocmai indicat o impacare. Nu stiu ce sa spun Stii gandeste pozitiv sa zicem ca esti cu un pic mai aproape de ati gasi sufletul pereche. Iti doresc numai bine.
Dor nu o sa plangi toata viata nu mai sunt baieti pe luma asta ce domne o sati treca incet incet si asta depinde de tine cum vrei u sa faci
Cautati prieteni care sunt cu adevarati si vb cu iei asa sa te ajute dar prieteni adevarati nu alti
Fruntea sus, noi prieteni cunostinte, iti umlii timpul cu lucruri care iti plac si te deconecteaza de la ganduri succes
Nu te mai gandesti la el, poate sa va intoarce sau daca nu, poate vine altu mai bun, ai rabdare, ca timpul le rezolva pe toate... bafta sh treci peste.
Mergi mai departe ...asta in cazul in care nu crezi ca mai merita o noua sansa
Nimic,,,refati din nou viata si falai gelos cu prietenul lui cel mai bun,,, nuștiu eu asa am facut.,,.
anonim_4396 întreabă: