| RAY a întrebat:

Tot citesc pe aici intrebari gen ma place baiatul x,sunt curios oare ce asteptari au fetele de la acesti baieti? ce inseamna ma place? vor nunta,familie,copii la 14, 15 ani

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai la 15 ani ce poate sa vrea o fata de la un baiat? Sa fie el cat mai cunoscut ca sa poata fii si ea la randul ei cunoscuta de toti. E moda asta in licee de cand si nu cred ca v-a muri vreodata Ray baiatule.

| Emma30555 a răspuns:

Îndrăgosteala apare la orice vârstă, mai ales la adolescenți, asa este mersul lucrurilor, la vârsta asta ei sunt inocenți, învață, face parte din viața

| RAY explică (pentru Emma30555):

De acord, dar ce asteapta fetele de la acei baieti

| Freya1 a răspuns:

Poate sa fie prima lor dragoste.Eu la aproximativ varsta aia m-am indragostit prima data la prima vedere de un baiat pe care il tin minte si acum si ma mai gandesc.
Atunci voiam sa stau cu el cat mai mult, sa ne tinem de mana, sa ne spunem lucuri, sa ne facem declarati, sa ne pupam, sa iesim impreuna intre prieteni...

| RAY explică (pentru Freya1):

Frumos,romantic,dar credeai in iubire pe viata?

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Sincer cu baiatul ala voiam sa fiu o viata.Eram constienta ca poate nu se poate dar voiam sa fie o iubire pe viata (si acum ma mai gandesc cateodata big grin)

| RAY explică (pentru Freya1):

Ce romantica esti naty

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Da incurabila big grin

| Emma30555 a răspuns (pentru RAY):

Ele așteaptă ca ei sa le iubească sa le ofere atenție, nu cred ca se gândesc foarte departe