| Cavaler001 a întrebat:

Tot vine mos Craciun in noaptea asta si ma gandeam la o intrebare in tema happy
Care ar fi modelul vostru de soție/soț ideal?
Intrebarea este adresata doar heterosexualilor!
Va doresc sa gasiti ceea ce cautati, daca va aflati in acest stadiuwinking
Sarbatori fericite!

29 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Homosexualii nu pot avea un partener ideal?

| yhua a răspuns (pentru suntserios):

Ei nu ar trebui sa existe da cred că tu ești unul

| suntserios a răspuns (pentru yhua):

Eeee, faptul că tu ești homofob nu înseamnă că unii oameni nu ar trebui sa existe. Dacă e sa nu exista un fel de om, e ăla că tine, adică ignorant și intolerant

| Cavaler001 explică (pentru yhua):

Sa nu deviem discuția spre ei. Din partea mea se pot înmulți ca iepurii, dar sa.si vadă de treaba lor și nu în public unde pot fi model prost de inspirație pentru copii.
Daca ar crește numărul lor, ar trebui să crească și aprecierea femeilor pentru barbatii normali happy

| yhua a răspuns (pentru suntserios):

Intri zi lumea va fi distrusa de lgbtq

Cum?

Ne trezimi dimineata si o sa simtim toti nevoia sa cotaim un fund de barbat?

| Cavaler001 explică (pentru yhua):

Ați deviat de la traseu happy
Alta era tema aici happy

| dullcat a răspuns:

Nu exista asa ceva.

| Cavaler001 explică (pentru dullcat):

Modelul tau de ideal poți să mi le spui, că altfel Nimeni nu.i perfect, ca să vb frumos happy

| carevaescu a răspuns:

Frumoasă, deșteaptă și devreme acasă. laughing

| Cavaler001 explică (pentru carevaescu):

Pare răspunsul câștigător, deși parcă am pus întrebarea pe un grup de adolescenți și gay, exceptând câteva răspunsuri de aici.
Mai era o vorbă că femeia sa fie doamna in societatea gospodina în bucătărie și..cum sa spun mai frumos: in pat sa fie deschisă la a explora cu partenerul ei toate curiozitățile in acest sens, de comun acord happy

| Cavaler001 explică:

Hai că voi continua eu că să rămânem la subiect.
Am considerat că o femeie poate fi ideala chiar daca nu e 90*60*90. Poate avea 1, 76 sau 1, 5m inaltime, poate avea și 84*65*92 dar ce o face ideala este și frumusețea care vine din interior. La exterior trebuie să.ti placa pentru că altfel poate fi și înger la interior daca nu.ti place și p.afara.
In plus, dragostea (îndrăgostitul de ea) o poate face ideala pentru tine, în așa fel încât atunci când vezi alta femeie frumoasa sa te trimită cu gândul la a ta.
Așa că nu va mai stresati voi femeile cu toate nimicurile (un coș, o mustăcioară.happy Când bărbatul vă iubește uita de toate acestea dacă și voi îl iubiți.
Bineînțeles că am prefera sa fiți și educate, inteligente, daca asta nu înseamnă ore suplimentare la munca.
Nu ne supărăm nici dacă știți să gătiți și sunteți vrednice happy

Răspuns utilizator avertizat