Eeee, faptul că tu ești homofob nu înseamnă că unii oameni nu ar trebui sa existe. Dacă e sa nu exista un fel de om, e ăla că tine, adică ignorant și intolerant
Sa nu deviem discuția spre ei. Din partea mea se pot înmulți ca iepurii, dar sa.si vadă de treaba lor și nu în public unde pot fi model prost de inspirație pentru copii.
Daca ar crește numărul lor, ar trebui să crească și aprecierea femeilor pentru barbatii normali
Modelul tau de ideal poți să mi le spui, că altfel Nimeni nu.i perfect, ca să vb frumos
Ne trezimi dimineata si o sa simtim toti nevoia sa cotaim un fund de barbat?
Hai că voi continua eu că să rămânem la subiect.
Am considerat că o femeie poate fi ideala chiar daca nu e 90*60*90. Poate avea 1, 76 sau 1, 5m inaltime, poate avea și 84*65*92 dar ce o face ideala este și frumusețea care vine din interior. La exterior trebuie să.ti placa pentru că altfel poate fi și înger la interior daca nu.ti place și p.afara.
In plus, dragostea (îndrăgostitul de ea) o poate face ideala pentru tine, în așa fel încât atunci când vezi alta femeie frumoasa sa te trimită cu gândul la a ta.
Așa că nu va mai stresati voi femeile cu toate nimicurile (un coș, o mustăcioară. Când bărbatul vă iubește uita de toate acestea dacă și voi îl iubiți.
Bineînțeles că am prefera sa fiți și educate, inteligente, daca asta nu înseamnă ore suplimentare la munca.
Nu ne supărăm nici dacă știți să gătiți și sunteți vrednice
Eu cred că da, însă toți avem pretenții. Vad că nu.ai zis nimic aici de aspectul fizic și nu cred că ți.ar conveni unul grăsuț și chel de 150cm sau unul de 1, 90 slab (analogie la filmul Gemenii
Corect. Are încredere în.el în primul rând, că dacă e înșelat, își găsește alta care.l va aprecia mai mult.
Pare răspunsul câștigător, deși parcă am pus întrebarea pe un grup de adolescenți și gay, exceptând câteva răspunsuri de aici.
Mai era o vorbă că femeia sa fie doamna in societatea gospodina în bucătărie și..cum sa spun mai frumos: in pat sa fie deschisă la a explora cu partenerul ei toate curiozitățile in acest sens, de comun acord
Una care apreciază toate celelalte calități ale lui, că doar frumusețea e relativă și trecătoare. Unora nu le plac femeile mici de înălțime, altora cele înalte și tot așa.
anonim_4396 întreabă: