| Blueblueblueeah67 a întrebat:

Toti spun sa renunt la elsad Eu il iubesc si o sa lupt pentru el... oare merita, sau mai sunt sanse?

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu conteaza ce spun altii, conteaza ce crezi tu...si daca crezi ca merita sa lupti pentru el atunci lupta

| Valyvly a răspuns (pentru mona):

De fapt, conteaza ce spun altii. Ramane la alegerea ta daca vrei sa iei in considerare sau nu(la modul general vorbesc).
Kelly, te-am putea ajuta mult mai usor daca ai da cateva detalii. Cum ar fi, de ce spun ceilalti sa renunti la el? de ce te intrebi daca se merita? incearca sa spui ce retineri ai, care este natura problemei. Nu trebuie sa ne spui tot. Orice iti este tie mai usor sa ne spui ar putea fi de folos in incercarea de a gasi o varianta de rezolvare.

| oOoBrBoOo a răspuns:

Nimeni nu stie si nici nu o sa stie ce este in sufletul tau doar tu stii ce este in sufletul tau deci doar tu decizi daca sa merita sa stai cu el sau nu daca tu il iubesti si el te iubeste nu vad nimic nenregula cu asta nu mai baga lumea in seama si fa doar ce simti tu.Multa bafta.

| Annim a răspuns:

Imi cer scuze anticipat de acest raspuns dur dar : De unde mama dr*acului sa stim noi situatia ta daca nu ne povestesti nimic? Pe baza la ce sa-ti dam macar un sfat minim daca nu ne spui nimic? Eu te rog sa formulezi o intrebare bine cizelata si sa o poztezi daca ai nevoie de ajutorul nostru.

| neutrino a răspuns:

E bine ca ai un tel in viata...

| VodkaCoca a răspuns:

Depinde de ce iti zice lumea asa, si mie imi zice lumea sa renunt la prietenul meu ca nu e pentru mine si au dreptate in felul lor, dar cand iubesti nu iei in considerare nimic, tu esti singura care poti sa calculezi bine chestiile si sa vezi daca se merita sa mergi inainte, sau sa faci ca mine chiar daca nu merita merg inainte, traiesc cu speranta ca se va schimba cu timpul, orice ar fi am sa ii fiu alaturi. Intr-o relatie trebuie sa si ierti, dar toate au o limita, si tu stii mai bine daca el a trecut peste limita sau nu, orice om greseste si merita inca o sansa, dar daca face de mai multe ori acceasi greseala, indeparteaza-te incet, incet. Ca nu se merita sa iti faci rau singura.

| gsdihruihfek a răspuns:

Nu stiu in aceeasi situatie sunt si eu se uita mereu la mine vorbeste cu mine dar parca ......nici eu nu stiu da ma place dar incearca fiinda nu ai de unde sa stii

| Blueblueblueeah67 explică (pentru Valyvly):

El crede ce zic prietenii lui, ca l-am inselat.dar nu e asa... oare sunt ei gelogi? ce sr trebui sa fac? el nici nu vrea sa ma vada.straight face

| Valyvly a răspuns (pentru Blueblueblueeah67):

Baietii in general pun pret extrem de mult pe parerea celorlalti baietii. Daca prietenii lui sunt de parere ca tu l-ai inselat, cu siguranta acesta este motivul pentru care nu vrea sa te vada. Nu vrea sa cada drept prost in fata prietenilor.
In legatura cu prietenii lui: Iti pot spune multe motive care pot sta la baza minciunii spuse de ei. Iti spun cateva:
Nu te suporta din diferite motive
Sunt de parere ca, din cauza ta, iubitul tau nu mai are timp de ei
Au impresia ca tu incerci sa iti starnesti iubitul impotriva lor spunand lucruri urate despre ei.
Este posibil ca, din alte surse, sa fi aflat ca tu l-ai inselat pe iubitul tau si acestia sunt convinsi ca este adevarat. Ca sursa poate fi, un alt baiat care spune "Cand eram in club, a venit kelly si m-a sarutat". Lucru spus cu scopul de a se da mare si tare.

Sincer acum. Daca prietenul tau a ales sa te paraseasca pentru simplu fapt ca spun prieteni lui ca l-ai inselat, chiar crezi ca te merita?

| Blueblueblueeah67 explică (pentru Valyvly):

Sincer, nu. Dar stiu ca ii pasa mai mult de ce cred altii despre el. chiar nu sunt de vina si nici macar nu a incercat sa vorbeasca cu mine. Eu chiar il iubesc inca, nu cred ca meritam asta. Tu ce crezi, o sa incerce sa vorbesca cu mine sau nu?

| Valyvly a răspuns (pentru Blueblueblueeah67):

Am o idee mai buna. Daca setarile contului tau permit primirea masajelor private de la toti membri TPU este bine. Daca nu, modifica-le. Vreau sa iti trimit un mesaj privat dar nu stiu sigur daca pot.

Nu te oblig. Doar daca vrei

| Valyvly a răspuns:

Scuze de greseala. "Mesajelor"