Aratai ca te-ai schimbat, ca esti dispusa sa o iei de la capat si de data asta fara sa mai gresesti...
El trebuie sa stie lucrurile astea...
Daca el a pus capat relatiei voastre o sa fie mai greu.tu poate nu l-ai uitat, dar ti-ai pus vreodata intrebarea daca el mai tine la tine
? baietii se indragostesc usor de o fata si daca reusesti sa te impaci cu el nu va mai fi ca acum 8 luni. nu te grabi,gaseste momentul potrivit sa fi numai tu cu el, iesiti undeva in oras, dar fara sa il inviti tu n ush printr-un prieten comun ceva si atunci vei avea ocazia sa vb mai multe cu el. si daca spui ca ai fost 8 luni cu el nu cred ca iti e asa mare jena sa kii spui ce simti si ca vrei sa va impacati . bft :*
Eu ies cu el aproape zilnic si el ma cheama sa iesim sa ne plimbam si deschide subiectul despre noi`.si atunci ma pierd brusc pentru ca stiu ca tin la el dar nu stiu, am oarecum o pauza de gandire pentru ca nu pot sa-i zic ce simt decat pe mess, la telefon.
Daca te invita sa iesiti si inca vorbeste cu tine,inseamna ca si el ar vrea sa va impacati.dar poate nu vrea sa faca el primul pas si te, lasa pe tine sa-l faci deci, numai sta pe ganduri si spune-i ca ai gresit si ca vrei sa va impacati X:X