| Rallu_5918 a întrebat:

Totusi, am nevoie si de-un sfat. Acum catva timp m-am despartit de prietenul meu cu care am fost 8 luni, eu inca mai tin la el si probabil e normal. As vrea sa ma impac cu el si sa fie totul ok, insa eu am gresit mult si nu stiu cum sa repar asta, cum sa ma port si cum sa fiu cu el ca sa ma pot impaca cu el, uneori imi da de inteles ca si el vrea. dar. cum sa fac?

5 răspunsuri:
| MikyMi a răspuns:

Aratai ca te-ai schimbat, ca esti dispusa sa o iei de la capat si de data asta fara sa mai gresesti...
El trebuie sa stie lucrurile astea...

| toxik a răspuns:

Daca el a pus capat relatiei voastre o sa fie mai greu.tu poate nu l-ai uitat, dar ti-ai pus vreodata intrebarea daca el mai tine la tine
? baietii se indragostesc usor de o fata thinking si daca reusesti sa te impaci cu el nu va mai fi ca acum 8 luniwinking. nu te grabi,gaseste momentul potrivit sa fi numai tu cu el, iesiti undeva in oras, dar fara sa il inviti tu thinking n ush printr-un prieten comun ceva happy si atunci vei avea ocazia sa vb mai multe cu el. si daca spui ca ai fost 8 luni cu el nu cred ca iti e asa mare jena sa kii spui ce simti si ca vrei sa va impacatiwinking love struck. bft :*

| Rallu_5918 explică (pentru toxik):

Eu ies cu el aproape zilnic si el ma cheama sa iesim sa ne plimbam si deschide subiectul despre noi`.si atunci ma pierd brusc pentru ca stiu ca tin la el dar nu stiu, am oarecum o pauza de gandire laughing pentru ca nu pot sa-i zic ce simt decat pe mess, la telefon.

| toxik a răspuns:

Daca te invita sa iesiti si inca vorbeste cu tine,inseamna ca si el ar vrea sa va impacati.dar poate nu vrea sa faca el primul pas thinking si te, lasa pe tine sa-l faci happy deci, numai sta pe ganduri si spune-i ca ai gresit si ca vrei sa va impacati X:Xlove struck

| Rallu_5918 explică (pentru toxik):

Multumesc :*