| adesoso a întrebat:

TPU. acum un an inainte sa ma mut in timisoara.stateam in iasi. aveam un apartament. in acel apartament am locuit 2 ani. iar inainte sa plec. s-au petrecut o groaza de lucruri ciudate.se tranteau usii in casa.se auzeau zgomote ciudate.si permanent simteam cum cineva mai e in casa.cu toate ca eram singur.nici-o data nu ma simteam ca acasa! ( tatal meu cand era mic. a chemat un spirit straight face. pe unchiul sau. iar acel spirit ii raspundea la toate intrebariile puse! din cate stiu nu a mai plecat ). eu cred in spirite. mi s-au intamplat prea multe. iar cum am spus m-am mutat acum un an. si azi stateam in pat. vorbeam la telefon si mi-am intors privirea fara motiv si am vazut o silueta de barbat. care statea in coltul camerei si ma privea. credeti ca era unchiul tatalui meu? e posibil sa il fi urmarit de atunci pe tatal meu si sa fie inca cu noi? nu sunt singura care a auzit si a vazut lucruri ciudate.si prietenii mei cand veneau la mine se simteau foarte rau.de revel. am petrecut mai multi la mine. dar nu in timisoara. in iasi. si stateam in baie cu un baiat. el vorbea la tel.ca era galagie. de aia eram in baie.si deasupra mea era o usa alba. de la tevi.si era inchisa. iar cand sa ridicat el. s-a uitat la ea si era deschisa. mi-a aratat'o cu degetul. eu m-am speriat si am inchis'o. iar cand am iesit din baie iar era deschisa straight face. pe bune mi-e frica.am 16 ani. si pana acum nu am bagat de seama la toate chestiile astea. dar deja ma sperie.mai ales ca acum 2 luni vorbeam la telefon cu cineva.si mi sa intrerupt deodata.am inchis. dar a2 zii pers cu care am vb. mi-a spus ca eu nu am inchisstraight face. ci am vorbit in continuare cu ea. pana a inchis ea straight face. ce poate fii? daca vi sa va mai intamplat chestii din astea ciudate. va rog ziceti-mi si mie.sau ce as putea face? cum as putea descoperii daca intr-adevar e cineva sau ceva in casa mea? cum pot descoperii asta? plss raspunsuri cat mai serioase [ Dau funditaaaaa! :* scuzati categoria >:" ].

Răspuns Câştigător
| RobertJ0j0 a răspuns:

Crede-ma preotul sau mediumul (mediumul e o prostie) eu sunt expert in fantome si din astea eu am patit cv exact ca tine eu am trait ca-ti va ani inspaimantat crede-ma sfatul meu e sa iei niste sare sa pui la ferestre sau sa faci o stea de protectie pe mana sau pe cv din corpul tau asta e sfatul meu sa la tine in camera pune niste sare la usa si la geamuri si crede-ma ca nu o sa se mai intample nimic sarea alunga spiritele :d daca vr apeleaza la mess meu mr_roby98 sfatu meu e sa intri sa vb si pe mess
big grin

3 răspunsuri:
| Youcomewithmeinhell a răspuns:

Si eu am patit tot la fel dar nuamia ca nu am vazut acea persoana doar auzeam voci si ma inchideam in mine dare e mai bine sati aduci un prieto sa sfinteasca P.S urata treaba sad

| KimBianca a răspuns:

Si eu am patit ceva asemanator la tara. nu la mine in casa, dar a fost destul de inspaimantator. daca nu gasesti o explicatie logica se poate numi poltergeist. poltergeistul e un spirit suparat sau o fantoma care bantuie o persoana anume...
Ca sa descoperi daca e asa cum zic eu sincer nu prea stiu ce sa iti zic, poti apela la un medium sau un preot ceva thinking sper ca te-am ajutat :* si imi pare rau pentru ce ti se intampla I don't want to see stiu cum e straight face

| JustOneSmile a răspuns:

Eu zic sa iei Biblia in mana si sa spui cateva rugaciuni.Du-te in fiecare camera, ia si o cruce si daca se intampla ceva nu te speria, continua sa te rogi din nou si din nou si poate se purifica acea casa