| DanielAj1122 a întrebat:

TPU am facut o impreuna cu prietena mea acum 2 saptamani, cu prezervativ, dar de 2 ori. Dupa prima data m-am spalat si am mai astept vreo 15, 20 de minute si mi am pus alt prezervativ.De fiecare data cand am ejaculat mi am scos -o, chit ca aveam prezervativul pus nu mi am dat drumul in ea.Problema este ca ea acum cateva zile avea sanii putin mai mari, dar acum sunt normali, acum vreo 3 zile a avut o durere de stomac si merge cam des la baie.Ma gandesc ca ar putea sa fie o dereglare hormonala, dar imi este frica sa nu fie insarcinata...am facut o dupa ce i-a trecut menstruaia, in perioada cand nu era fertila.

Răspuns Câştigător
| HazelEyes77 a răspuns:

In conditiile mentionate de tine sunt sanse practic nule sa fii ramas gravida. Sarcina nu se formeaza din nimic, oricum si oriunde. Nici nu ai ejaculat in interior si era si in perioada infertila pe deasupra...cum sa fii ramas in cazul asta? Stai linistit, simptomele cu care se confrunta n au legatura cu graviditatea.
+

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Te poti linisti complet deoarece ingrijorarea ta este NEJUSTIFICATA in proportie de 100%. Atat posibilitatea, cat si probbilitatea de a fi insarcinata este egala cu 0 (ZERO). Multa sanatate!

| Suki08 a răspuns:

Sansele sunt nule de a ramane

| DanielAj1122 explică (pentru HazelEyes77):

Dar,dar imi e frica ca parca ar avea simptomele de sarcina imi e frica deoarece merge cam des la baie si nu face asa de multt, dar din cate stiu eu o fata nu se lasa asa de usor insarcinata, adica trebuie sa ejaculezi calumea, iar simptomele la sarcina dupa 2 saptamani sunt mult mai nasoale sper sa fie asa

| HazelEyes77 a răspuns (pentru DanielAj1122):

O fi vorba probabil de cistita sau o infectie urinara probabil de merge frecvent la baie nicidecum de sarcina. Cand o sa i vina menstruatia o sa fie mai linistita in privinta indoielilor legate de sarcina.

O ultima intrebare si te las, simptomele de la sarcina sunt mult mai nasoale nu? Multuemsc f mult pentru ajutor

| HazelEyes77 a răspuns (pentru DanielAj1122):

Simptomele de sarcina nu apar mai devreme de 5-6 saptamani dupa actul sexual neprotejat-nu e cazul vostru bineinteles-si sunt oarecum asemanatoare celor premenstruale dar mai pronuntate unele gen ameteli, stare de greata, pofte alimentare ciudate, somnolenta, oboseala sani umflati si durerosi, intepaturi si mici crampe abdominale ca si cum ar urma sa i vina menstra, iritabilitate, sensibilitate, dureri de cap, stare de voma, urinari dese, balonare, stari de slabiciune si lesin. Unele femei nu au nici un simptom, iar altele au sarcina toxica si nu se pot alimenta corespunzator deoarece au greturi si varsaturi puternice. Sper ca te am lamurit!

Da,îți multumesc foarte mult!