| username23 a întrebat:

TPU am mare nevoie de ajutor. Dau funda nu conteaza e primul raspuns sau ultimul. Dau funda la cel mai intelept raspuns. La restul vot inteligent Deci sa trecem la intrebarea mea: Atunci cind fac sex cu prietenul meu in unele momente am impresia ca fac pipi pe mine. Nu mereu, in unele momente, depinde de penetrare. Deci imi puteti spune de la ce e? Poate fi de la ceia ca am 15 ani? Sau am mai auzit ca poate fi de la prostata? Va rog fara raspunsuri : "mergi la ginecolog"! Parintii nu stiu ca mi-am inceput viata sexuala asa ca m-ar ucide daca as spuneo! Voi ati avut situatii ca mine? Nu inteleg de la ce e? Pot face ceva fara pastile sau ginecolog, de exemplu sa consum cit mai mult (oarecare produs)? Ma ajutati?

Răspuns Câştigător
| mary_5801 a răspuns:

Ejacularea feminina este, prin urmare, expulzarea lichidului din uretra sub forma unui jet mic de cateva picaturi. Acest lichid nu este urina, desi anumite substante, gasite de obicei in ea, sunt prezente.motiv pentru care numai putine femei ejaculeaza cu adevarat este sentimentul de dinainte, foarte similar cu senzatia ca vrei sa urinezi. Astfel, femeile care sunt pe cale sa ejaculeze se abtin, crezand ca or sa faca pipi pe partener. poti cauta pe google mai multe informatii despre ejacularea feminina(squirt).

.

7 răspunsuri:
| Silviu591 a răspuns:

Pai fa inainte sa nu`ti mai vina in timupl actului sexual laughing

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

E grav s-ar putea sa fii cu capu laughing

| CrazyBambollina a răspuns:

Nu stiu ce anume ar putea sa te ajute dar chestia asta mi s-a intamplat si mie o data...probabil ca orgasmul tau sau felul in care te excita e atat de intens ca asa iti da impresia, iar daca nu sa stii ca unele fete chiar fac pee-pee dupa ce se termina actul sau chiar in timpul acestiua, iar pe baieti ii incita al naibii de tare. dupa parerea mea nu e nimic grav, agdu. pup

| Calinush a răspuns:

Nu ma iau de varsta ta pentru ca eu am inceput mai rapid laughing

Sunt baiat si nu pot zice pe propria experienta dar tu ai doar impresia ca faci pipi sau chiar faci?

Daca ai doar impresia... e de la tine...

Dar daca chiar faci si nu te poti controla poate fi o problema medicala.

| Cineva_7121 a răspuns:

Draga mea daca simti ca faci pipi pe tine inseamna ca vrei sa te termini in acel moment dar ai o retinere. Sa fi atenta cand simti asta si sa te uiti dupa actul sexual sa vezi cat esti de uda. Sper ca te-am ajutat. Depinde de la fata la fata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doua lucruri am sa-ti spun, scurte si la obiect: 1. femeile NU au prostata; si 2. Senzatia pe care o simti e, cum au spus si altii, apropierea orgasmului combinata cu retinerea ta de a-ti da drumul. Si, pana una alta, chiar daca-l stropesti, s-ar putea sa-i placa happy

| adriela_5337 a răspuns:

Bai nu va bate-ti joc de ea...mah nustu ce sa spun poate ai doar o senzatie incearca sa consumi mai putine alimente inainte de actul sexual nustu. succes ai grija