| Pyskiss a întrebat:

TPU. Am nevoie de ajutor.Adica simt ca nu mai rezist sa o ignor pe fosta mea prietena.Acum 2 saptamani jumate m-am despartit de ea si a inceput sa ma ignore.Intra pe mess nu ma saluta nimic.Nici eu nu o salut pe ea nimic.Iese intra mai spre seara,iarasi la fel,etc.Adica ma simt foarte nasol,si in accelasi timp foarte nervos.Fiindca am strigat la ea ca ma barfit cu un baiat cel urasc.Arata ca nu-i pasa de cea fost intre mine si ea. ma ignora.Nush a cui a fost vina a ei sau amea.Cand am fost ieri la biserica mia tras cateva priviri,cand am iesit afara eu am mers deoparte cu inca 2 fete si am stat la povesti.Ea a trecut in viteza pe langa noi zicand,,serbus" Apoi a urcat in masina si ma ott privit.Oare ea ce simte,adica chiar nu-i pasa,vina a cui a fost,s-ar putea intoarce.Raspundeti pls. Dau fundahappy

4 răspunsuri:
| BloodyBlade a răspuns:

NORMAL ca-i pasa! TE IUBESTE! dar nu vrea sa arate ca sufera! Incearca tu sa vorbesti cu ea si spune-i cum te simti! Mai stii? Poate va impacati! Bafta! Sper ca te-am ajutat!happy

| Pyskiss explică (pentru BloodyBlade):

Da cand o bagam in seama se comporta foarte rece cu mine.Dece sa vorbesc eu cu ea? Nu mai bine o las pe ea sa faca primul pas de data asta?

| BloodyBlade a răspuns:

Pai poate e mai orgolioasa decat tine eu stiu...Eu una stiu ca nu sunt orgolioasa dar fostul meu prieten este si ma ignora ba chiar le zice colegilor mei ca sunt,, stramba"ceea ce ma deranjeaza dar eu nu stiu ce sa zic mie mi-ar placea ca el sa se intoarca la mine ca nah sunt si eu fata si am si eu demnitatea mea...incearca sa vorbiti doar voi 2(nimeni altcnva sa intervina) dar totusi nu incerca s-o implori si sa nu pari nici disperat fiindca va crede ca:1.Esti un obsedat sau 2.Esti un fraier care n-a mai avut prietene sau nu stie sa se poarte cu ele! Fii cat mai natural!happy

| hippy16 a răspuns:

Mai tine la tine! dar fiecare fata dupa ce se desparte de un baiat procedeaza asa vrea sa para ca nu ii pasa. Vorbeste cu ea pentru ca sigur mai tine la tine, te iubeste.