| BelaMood a întrebat:

TPU,am nevoie de un sfat.Sunt impreuna cu iubitul meu de 4 ani, el are 19 si eu 18..Stiu ca am inceput cu "iubirea" de la o varsta frageda, dar m-a ajutat.Nu ne-am inceput niciunul viata sexuala, si in cazul in care ar fi timpul sa ne-o incepem ce sfaturi mi-ati da? Fundita happy

Răspuns Câştigător
| tinasong a răspuns:

E de apreciat ca ati asteptat atata timp. Felicitari! Oricand va incepeti viata sexulala cel mai important sfat este sa foloseti prezervativul, daca e prima oara si pentru tine si pentru el trebuie sa fie ceva special pentru amandoi, deci faceti in asa fel sa fie romantic. sper ca te-am ajutat cu raspunsul meu. Bafta!

19 răspunsuri:
| LolaLollita a răspuns:

Amandoi sunteti majori si e foarte bine ca ati avut rabdare pana in acest moment. De acum, daca amandoi credeti ca sunteti pregatiti, nu vad ce v-ar mai oprihappy

| zgary4all a răspuns:

V-as sfatui sa alegeti cu grija locul, timpul si momentul oportun pentru aceasta experienta unica din viata voastra, si ce e cel mai important masura de contraceptie pe care vreti sa o folositi. multa bafta!

| BelaMood explică (pentru tinasong):

Multumesc frumos! Sunt putin speriata pentru ca nu am mai facut niciunul asta pana acum.Am am citit multe, si mi-e teama, nu vreau sa "ma trezesc cu vreo surpriza" :-s

| BelaMood explică (pentru zgary4all):

Multumesc din suflet!

| StRuMP a răspuns:

In cazul in care e vreo "surpriza ia-ti pastila de a doua zi" te ajutalaughing

| BelaMood explică (pentru StRuMP):

Multumesc de incurajare laughing. Sper sa nu ma trezesc cu surprize...

| unknownn a răspuns (pentru LolaLollita):

Soacra mica

| BelaMood explică (pentru unknownn):

Wrong answer!

| LolaLollita a răspuns (pentru unknownn):

laughing) sau asa.

| unknownn a răspuns (pentru BelaMood):

Atunci socru mic.

| BelaMood explică (pentru unknownn):

Din pacate nu am, si nu e vorba de parinti aici.

| monycutzza a răspuns:

In primul rand vreau sa va felicit pentru iubirea voastra. Daca sunteti de 4 ani impreuna si doriti sa va incepeti viata sexuala este alegerea voastra si este normal.

| BelaMood explică (pentru monycutzza):

Multumim din suflet! Nu ne-am pus in plan chestia asta, noi am zis ca avem timp si de asta mai incolo, dar vreau sa fiu pregatita pentru orice eventualitate.

| Oana92 a răspuns:

Sa folositi prezervativul si lubrifiantul. Restul vine de la sine...

| monycutzza a răspuns (pentru BelaMood):

Iti mai dau un sfat, toate la timpul lor, nu va grabiti, cand simtiti inseamna ca atunci e momentul. :*

| BelaMood explică (pentru monycutzza):

Nu ne grabim, mai asteptam. daca am asteptat atat mai putem astepta pana cand va fi momentul.Multumesc frumos pentru tot! :*

| monycutzza a răspuns (pentru BelaMood):

Nu ai pentru ce sa-mi multumesti, o fac cu multa placere, si sincer mi.as dori sa am si eu o relatie de lunga durata asa ca a voastra si cu intelegere, fara presiuni. :*

| kx123 a răspuns:

Pai nu trebuie sa iti fie frica! Eu cred ca esti pregatita, esti majora, va iubiti. Nu te teme. Bafta!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ce fraier sa stea 4 ani pe uscat...in locul lui iti deadeam papucii dupa 6 luni