E de apreciat ca ati asteptat atata timp. Felicitari! Oricand va incepeti viata sexulala cel mai important sfat este sa foloseti prezervativul, daca e prima oara si pentru tine si pentru el trebuie sa fie ceva special pentru amandoi, deci faceti in asa fel sa fie romantic. sper ca te-am ajutat cu raspunsul meu. Bafta!
Amandoi sunteti majori si e foarte bine ca ati avut rabdare pana in acest moment. De acum, daca amandoi credeti ca sunteti pregatiti, nu vad ce v-ar mai opri
V-as sfatui sa alegeti cu grija locul, timpul si momentul oportun pentru aceasta experienta unica din viata voastra, si ce e cel mai important masura de contraceptie pe care vreti sa o folositi. multa bafta!
In primul rand vreau sa va felicit pentru iubirea voastra. Daca sunteti de 4 ani impreuna si doriti sa va incepeti viata sexuala este alegerea voastra si este normal.
Multumim din suflet! Nu ne-am pus in plan chestia asta, noi am zis ca avem timp si de asta mai incolo, dar vreau sa fiu pregatita pentru orice eventualitate.
Iti mai dau un sfat, toate la timpul lor, nu va grabiti, cand simtiti inseamna ca atunci e momentul. :*
Nu ne grabim, mai asteptam. daca am asteptat atat mai putem astepta pana cand va fi momentul.Multumesc frumos pentru tot! :*
Nu ai pentru ce sa-mi multumesti, o fac cu multa placere, si sincer mi.as dori sa am si eu o relatie de lunga durata asa ca a voastra si cu intelegere, fara presiuni. :*
Pai nu trebuie sa iti fie frica! Eu cred ca esti pregatita, esti majora, va iubiti. Nu te teme. Bafta!
Ce fraier sa stea 4 ani pe uscat...in locul lui iti deadeam papucii dupa 6 luni
Bananacantareata87 întreabă: