Bineinteles ca DA, insa doar in cazul in care acel ceva intim a fost intretinut intr-una dintre zilele perioadei fertile. In caz contrar poti sa fii linistit si fericit ca cel putin de aceasta data ai scapat cu fata curata. Joaca voastra cu "focul" s-ar putea sa va "parleasca" la un moment dat, daca nu va veti informa din timp si in mod corect in ce conditii se poate naste o noua forma de viata. Sanatate si daca se poate.....mai multa minte!
Too young to have sex, too stupid to have sex, so my advice is - read a book, do not make sex
Frate imi parea rau sa iti zic da trebuie sa te duci sa cumperi pemparsi si patut vreau sa fiu eu nas
Da desigur tot este posibil deoarece fiecare contact sexual poate duce la insarcinare deoarece pe varful... se afla sperma))
Pai intreab-o daca nu a consumat pastile, pai pentru ce sunt prezervativele mai? sigur, tatal tau va fi bunic...
Daca iti e teama du-te si ia o pastila de a 2-a zi. E 50 de lei, merge in 3 zile de la contactul sexual dar poate fi luata doar odata la 6 luni.
Problema nu e ca o sa ramana neaparat, e foarte putin probabil si daca era in perioada fertila(20%), problema e ca o sa tremuri de frica in fiecare noapte pana ii vine ciclul si e groaznic.
Odata cand am avut o teama de genul i-a intarziat prietenei 2 saptamani, nu-ti imaginezi prin ce stari am trecut. Pentru linistea ta si a ei mai bine ii dai pastila si data viitoare cumpara prezervative, ce naiba. 10 lei 10 bucati la Lidl daca iti e de bani
Stai linistit eu fac mereu sex neprotejat cu partenera mea si in 10 luni de zile nu a ramas bine am si o calitate a spermei mai slaba si poate de asta dar daca ai scos-o la timp si nu ai ejaculat in ea e totul ok dar daca ai scapat si o mica picatura ar trebui sa ii spui sa isi faca un test de sarcina daca ii intarzie menstruatia