| alinutzaneboonik a întrebat:

TPU, am o mare problemă crying!
Făceam sex acum două seri cu prietenul meu şi, la insistenţele lui, am făcut o mişcare pe care el o adoră foarte mult - noi îi spunem "patinatoarea" şi, practic, m-am aşezat pe. părţile lui intime (vă rog, nu râdeţi, îmi e şi acum ruşine când mă gândesc!) şi mi-am luat avânt, învârtindu-mă de patru ori (ca în scaunele acelea de birou cu roţi). L-am auzit că mormăia şi se încrunta, dar mi-a zis să continui.
Astăzi dimineaţă, când a urinat prima dată, mi-a spus că sângerează. Am spus că poate are pietre la rinichi (el avea probleme de genul), dar toată ziua a sângerat în continuu la urinare, şi muşchii din zona intimă îl dor foarte rău. Să fie oare vina mea? Nu mai am linişte de când mă gândesc la asta. Vă rog, ajutaţi-mă!

11 răspunsuri:
| radugolgolut a răspuns:

Din cate stiu eu pilotul controleaza elicopterul

| Lore2good a răspuns:

Ar trebui sa consulte un urolog pentru ca s-ar putea sa fie aceasta cauza.

| rossallita a răspuns:

Sa putea sa se loveasca la penis in timpul miscarii. trebuie neaparat sa consulte un urolog. altfel s-ar putea agrava.

| Dreamer a răspuns:

Patinatoarea? Mai degraba Tirbusonul...saracul baiat, i-ai facut ciocanul sfoara. Ori n-ai fost tu lubrifiata bine?!

| Gabriel1 a răspuns:

Dupa ce te-ai dat tu pe scaunel numai pietre nu ar avea...

| Yuuki98 a răspuns:

Poate sa fie si vina ta dar e foarte posibil, din cauza greutati tale, sau are el probleme, si mai bine se duce la medic sau isi pune acolo ceva rece.ghiata de exemplu! Succes

| nBlade a răspuns:

S-ar putea sa fi "pocnit". Penisul este un corp cavernos care se umple de sange sub presiune. Si poate sa faca POC ca BOC.Du-l la doctor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine ca n-ai facut miscarea "saritorul de la trambulina", ca tot este sezonul.

| Flav a răspuns:

Cand faci triplu salt cu slide-effect prin alunecare laterala, trebuie sa fii sigura ca esti capabila. Acu' daca ti-ai facut punctul de sprijin franjuri, ce sa zic...ice, ice, baby.

| IntrebariFuckingCiudate a răspuns:

Mai bine incercai un triplu surub cu Tsukahara.

| RockTheNation a răspuns (pentru Dreamer):

Tirbusonul rolling on the floor)))