Nu stiu ce sa aleg din povestea ta. O fata e pudica, nu se masturbeaza cand poate fi vazuta. Oricum, masturbarea feminina poate fi facuta fara ca sa se vada. In plus, o femeie nu te lasa sa o vezi avand orgasm. Toate astea ma fac sa cred ca ai niste fantezii nesanatoase. Eu zic sa le eviti cat se mai poate. Salut.
Daca chiar vorbesti serios atunci fii serios pana la capat si mergeti amandoi cu problema asta in fata parintilor fara jena. apoi dupa ce va lamuriti toti 4, rugati-i sa monteze niste incuietori cum trebuie pe la usile din casa. stima!
Alooo e sora ta omule ai grija sa nu se ajunga la incest e pacat e sange din sangele tau deja ai fantezi sezuale se simte cum scrii dar ti-e rusine sa o spui ai mare grija sa nu cumva sa ajunge-ti sa va masturbati in preuna si dupa sex gandeste-te bine fie care cu viata lui e sora ta las-o in pace nu o urmarii
Pai e cam greu...tu ai inv.si tot tu trebuie o dezveti spune-i ca daca se mai masturbeaza nu o sa mai fie virgina sau ca o spui parintilor... sperio oricum...gasesti tu o cale....sau filmeaz.o cand o mai prinzi si spune.i ca o sa le arati parintilor..pe cand ea nu are nicio dovada
Rusine. Cum sa ajungi in halu asta?! Te as bate grav daca ai fi copilul meu
Nu ai rezolva nimic! Ai impresia ca bataia invata pe cineva ceva?
Anonima17191 întreabă: