| SoDerw a întrebat:

TPU, am o problema, acum doua saptamani m-am dus sa fac o baie. Dupa cateva minute am inceput sa ma masturbez (am 15 ani). Neauzind usa, sora mea de 14 ani a intrat si s-a uitat la mine cum ma masturbam pana am terminat. Dupa ce am vazut-o m-am speriat si mi-a fost rusine. Ea avea parerea ca masturbarea e scarboasa. A spus ca ma spune parintilor. Eu speriat am rugat-o sa nu faca asta si i-am zis sa incerce si ea sa se masturbeze sa vada ca o sa-i placa. A refuzat, dar pana la urma am convins-o. Urmaroarea zi mi-a spus ca ia placut. Peste o saptamana am surprins-o mansturbanduse de

3 ori. I-am zis ca nu e bine daca o practica in fiecare zi. Nu ma ascultat, am mai surprins-o odata cum se masturba pana a avut orgasm. Nu stiu cum a reusit, din cate stiu e mai greu la fete sa atingi orgasmul. Cum sa o conving sa se lase de acest viciu sau macar sa-l practice mai rar. Va rog raspunsuri serioase, si scuzati-mi greselile gramaticale, daca am avut.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce naiba sunt surprinderile astea la voi in familie? rolling on the floor
Respectati-va intimitatea, nu trebuie sa ai treaba cu ce face sor'ta si nici ea cu ce faci tu.

| ȘefuLaValută a răspuns (pentru anonim_4396):

E un troll fetito.

| bybynade a răspuns:

Pai e cam greu...tu ai inv.si tot tu trebuie o dezveti spune-i ca daca se mai masturbeaza nu o sa mai fie virgina sau ca o spui parintilor... sperio oricum...gasesti tu o cale....sau filmeaz.o cand o mai prinzi si spune.i ca o sa le arati parintilor..pe cand ea nu are nicio dovada

| minrest a răspuns:

Nu stiu ce sa aleg din povestea ta. O fata e pudica, nu se masturbeaza cand poate fi vazuta. Oricum, masturbarea feminina poate fi facuta fara ca sa se vada. In plus, o femeie nu te lasa sa o vezi avand orgasm. Toate astea ma fac sa cred ca ai niste fantezii nesanatoase. Eu zic sa le eviti cat se mai poate. Salut.

| cristi10grei a răspuns:

Alooo e sora ta omule ai grija sa nu se ajunga la incest e pacat e sange din sangele tau deja ai fantezi sezuale se simte cum scrii dar ti-e rusine sa o spui ai mare grija sa nu cumva sa ajunge-ti sa va masturbati in preuna si dupa sex gandeste-te bine fie care cu viata lui e sora ta las-o in pace nu o urmarii

| grab a răspuns:

Daca chiar vorbesti serios atunci fii serios pana la capat si mergeti amandoi cu problema asta in fata parintilor fara jena. apoi dupa ce va lamuriti toti 4, rugati-i sa monteze niste incuietori cum trebuie pe la usile din casa. stima!

| Crystyanxxx a răspuns:

Rusine. Cum sa ajungi in halu asta?! Te as bate grav daca ai fi copilul meu

| RufflePuff a răspuns (pentru Crystyanxxx):

Nu ai rezolva nimic! Ai impresia ca bataia invata pe cineva ceva?