anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, am o problema sad. Sunt impreuna cu un baiat de aproape un an si este si este si primul cu care m-am culcat. Problema este ca noi am fost certati o perioada acum vreo 5 luni si in timpul asta eu ma vedeam pe ascuns cu cel mai bun prieten al lui. Stiu canu era bine da' pe el il iubeam di'nainte. El a aflat dar a trecut peste, s-au cam certat.iar acum el are prietena. Nu am mai tinut legatura deoarece actualul nu mai vroia sa vorbesc cu el. Am inceput sa-l uit dar de fiecare data cand ma intalnesc intamplator cu el pe strada (exemplu: acum vreo 2 ore) nu-l mai pot uita cateva zile. Adevarul este ca inca il iubesc dar si pe altualul, mai ales ca el ma iubeste cu adevarat, stiu sigur. Prietenul lui acum are iubita si nu prea m-as baga dar inca il iubesc si vreau sa-l uit. Problema este ca e de la acelasi liceu ca mine..doar cifra clasei difera iar cel actual de la alt liceu si mai mare cu un an si ceva. Deci pe fostul o sa-l vad in fiecare pauza, gandul care ma inebuneste. A vrut sa se culce cu mine, ne vedeam pe ascuns, radeam, m-a iubit.dar acum nu stiu daca ma mai iubeste. Nu mai stiu ce sa fac sigh nu-i pot spune ca inca il iubesc deoarece i-am mai zis dupa o luna si ceva de la impacarea cu actualul ca inca nu l-am uitat.Ma ajutati? Va roog

Răspuns Câştigător
| soriinaa a răspuns:

Eu nu inteleg ce vrei tu de fapt, dar cred ca intai de toate trebuie neaparat sa-ti pui ordine in ganduri si in suflet, mai ales. Trebuie sa te hotarasti odata pe cine iubesti cu adevarat. Si chiar daca fostul nu te mai iubeste, ar trebui sa te gandesti bine daca intr-adevar il iubesti pe actualul, pentru ca daca nu mai simti nimic pentru el, nu are rost sa mai stai cu el, pentru ca in final il vei ranii, si dupa ce ca te-a iertat si zici ca te iubeste atat de mult, nu prea cred ca ar merita. Iti zic asta, pentru ca din moment ce nu poti nicicum sa-l uiti pe fostul, exista un motiv, nu? Deci ia o pauza, stai cateva ore sau cat ai tu nevoie, tu cu tine si decide ce iti doresti, ce simti mai exact. Mai mult de atat, nimeni nu cred ca te poate ajuta. Baftaa si fa ce simti;*

4 răspunsuri:
| Maya2014 a răspuns:

In primul rand e total aiurea sa sustii ca-i iubesti pe amandoi.Multi inteleg cu totul gresit sentimentul asta si il confunda cu atractia.In fine, ideea e ca ar trebui sa ramai cu actualul, doar tu ai zis ca esti sigura ca te iubeste, iar pe celalalt il vei uita cu timpulwinking

| Rooobi a răspuns:

Pai asta e problema ta pe unul din ei il iubesti si pe altul il placi cum arata. Asta ramane sa decizi tu care e care.

| Vâlea_Daria_1992 a răspuns:

Ai probleme fata mea, revino-ti in fire.