| lemonspree a întrebat:

TPU,am si eu o intrebare!
Prietena mea mi-a zis ca "o face" cu mine doar daca o las sa nu se epileze la subrat si acolo jos, ca o face doar pe maini si picioare.Cu toate ca o vrea ea mai mult mi-a spus ca e un fel de test, daca o iubesc.Sigur ca o iubesc, dar ce credeti ca ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| qazwsxedc131 a răspuns:

Funda la raspuns te rog!
Cand va bagati in pat si va sarutati fai un masaj erotic si dupa aceea cand te apleci la Eva ei ii arati bigul si ii spui ca il voi folosi doar daca doresti tu. Ea se va simti stanjenita fata de tine si nu va avea de ales. Stiu ca la subrat nu ai rezolvat ptoblema dar macar ai rezolvato in partea mai importanta.
De asemenea cand vei folosi bigul spune-i ca tu stiai ca este un test de verificare a iubirii tale catre ea dar ii spui de asemenea si ca nu este nevoie de asa ceva ca tu ti la ea asa cum este ea si ca el nu ai ales-o pe ea ca jumatatea ta cu gandul ca se rade. laughing

si in a 2-a zi se va rade si la subsuoriwinking

Funda TE ROG si BAFTA!

14 răspunsuri:
| Purec a răspuns:

Asta e cea mai tare chestie pe ziua de azi laughing

| Aaanoniiiima a răspuns:

Se face pe mâini şi nu se face sub brat straight face?

| mona a răspuns:

Atunci inchide ochii si fa-i pe plac

| anonima3389 a răspuns:

laughing) penibil.asta tine de igiena fiecaruia.o fi prea mica si o controleaza maiksa. Faci cum vrei, daca crezi ca nu ti-e scarba poti incerca si asa.

| Nightfall a răspuns:

laughing asta a fost buna.

| Oana92 a răspuns:

Doamne, as putea sa incerc sa gasesc un motiv pentru care fetele astea fac sex la 12-13 ani, dar jur ca nu gasesc nici macar unul pentru care sa nu vrea sa se epileze in aceste zone! Cum naiba poarta vara bluze fara maneci? Bleah...

| relian a răspuns:

Daca nu vrea sa se epileze ca intr-adevar este cam dureros, atunci sa se rada ca nu o sa o doara deloc.Vad unia pe aici vai doamen cum de nu se epileaza.pai probabil nu au incercat sa se epileze si singure sa vada cum este, mai ales daca parul este ceva mai mare la sub brat.Te doare de te p...si pe tine.Asa ca merge mai bine cu un aparat de ras. Aaaaaaa auzi la tine"cu toate ca o vrea ea mai mult"wow.dar ce vrea ea mai mult? Pai tataie tu acum mai faci si mofturi ca nu e rasa ca nu este epilata? dai bataie acolo ce mai stai sa te gindesi, ca vai nu e epilata si etc.Dar ce toata lumea se epileaza sau se rade? Veziti de treaba si inainte sa fi venit aici sa intrebi deja trebuia sa "o fi facut "cum zici.Sau ai o retinere, te sperie ce parul pubian sau cel de la sub brat? Ma lasi cu povestile astea.Bafta si spor la treaba.

| jagaaaa a răspuns:

Iati o foarfeca de vie in primul rand ca sa poti sa treci de padurea amazoniana de flo., Dupa aceia ia-ti un big si incearca sa epilezi subtil padurea de feriga de sub bratele ei, si daca ai noroc poate no sa isi dea seama ca faci toate aceste lucruri in timpul actului sexual laughing
Si daca asta no sa functioneze spune-i ca daca nu se epileaza no mai fu.i tu pe iaa laughing Poate functioneaza metoda asta laughing
Si daca nici asta nu va functiona (desi sunt foarte increzator in metoda asta) Inseamna ca prietena ta o sa moara nefu.ta laughing
Sper ca tiam luminat mintea cu comentariul meu foarte bine gandit.
Tine minte aceste sfaturi nu dau nici macar odata gresi laughing Si daca se va intampla asta considerete special laughing)

| Vix999 a răspuns (pentru Purec):

WTF did I just read? laughing)

| Jake109 a răspuns:

Acum ca am citit-o si pe asta, pot muri in pace si implinit!

| VeeM a răspuns:

Din cate am inteles eu ea de obicei se epileaza acolo dar a pus accea conditie in cazul unei partide de sex ( vrei sa o facem? bun daca ma iubesti o faci si daca nu ma epilez ). daca am inteles gresit inseamna ca are pana in 14 ani dar nu cred ca o data ce accepta sa o faca sa ii fie teama sa se epileze. dupa cum a spus si el este un TEST sa vada daca o iubeste. nu deranjeaza asa de mult acolo jos doar daca nu se face NICIODATA. daca faceti doar sex nu te incurca cu nimic pe tine este pierderea ei ca nu are parte de limbi laughing

| lemonspree explică (pentru Aaanoniiiima):

Da,fiindca e mai vizibil acolo!

| lemonspree explică (pentru VeeM):

Nu stiu de unde ati luat chestiile cu 12-13-14 ani, are 17 ani.

| lemonspree explică (pentru anonima3389):

Nu mi-e scirba si nu e prea mica! Are 17 ani!