| ILkeCookies a întrebat:

TPU!
Am vorbit cu o fata de la mine din oras pe facebook,ea e la alta scoala,nu ne-am prea vazut in realitate. M-am uitat la pozele ei si am inceput sa o plac,dar mai exista o fata pe care o plac foarte mult si stie asta,cealalta depe facebook nu stie,si nici nu as vrea sa ii zic
Problema este ca acum le plac foarte mult pe amundoua si sunt prea zapacit ca sa stiu pe care plac mai mult

Ce pot sa fac,mie nu imi place sa imi placa de multe fete, pentru mine una e de ajuns, dar acum nu stiu din care sa aleg

Ajutor?
Fuunda!

Răspuns Câştigător
| biutza1997 a răspuns:

Pai ar trebui sa stai deoparte o saptamana sa nu vb cu nici una si atunci o sa iti dai seama pe care o iubesti mai mult si vei alege varianta corecta as fi vrut sa iti zic sa iti asculti inima dar daca le iubesti pe amandoua eu cred ca aceasta solutie e cea mai ok sper ca te-am ajutat. funda?

3 răspunsuri:
| Roby_2289 a răspuns:

Io zic sa te omori. Cum Ramadanu mumii tale o placi pe una in realitate si pe una pe facebook? Ai dat o laba la aia de pe facebook si gata, te-ai indragostit

| tsunami11 a răspuns:

Pe amindoua incerca cu amidnoua si dupa asta vezi cu care e mai bine.

| ILkeCookies explică (pentru Roby_2289):

Esti prost ma, tu nai citit ca am scris ca e cu mine IN ORAS si ca m-am intalnit cu ea?