Faci o supozitie aici si e nefondata.
Corect ar fi sa pui problema "de ce unii barbati... ".
Iar raspunsul este, pentru ca au probleme psihice, frustrari si se gandesc ca pot pacali mai usor pe cineva lipsit de maturitate.
Faci o supozitie aici si e nefondata.
Corect ar fi sa pui problema "de ce unii barbati?"
Iar raspunsul este, pentru ca au probleme psihice, frustrari si se gandesc ca pot pacali mai usor pe cineva lipsit de maturitate.
Aia batrani nu incearca sa se combine cu minore. Toti platesc serviciile. Si ''justitiarul'' ala e un violator de fapt.
''Justiţiarul de Berceni, monitorizat prin brăţară electronică după ce şi-a hărţuit fosta iubită''
https://www.antena3.ro/......58490.html
ăia nu sunt bărbați Adevărați și pedofili care se uita la copile de 18 23 de ani.
A scris cineva - ăia nu sunt bărbați Adevărați și pedofili care se uita la copile de 18 23 de ani.
Numai minore nu sunt alea de 18 23 de ani.
Buna.Pedofilia si tendintele acestea sunt despre altceva, nu despre incapacitatea de a isi face o partenera de varsta apropiata sau identica.
Acum 34 minute | anonim3215 a răspuns:
,, A scris unul - ăia nu sunt bărbați Adevărați și pedofili care se uita la copile de 18 23 de ani.
Îi spun eu că cele de 20 - 23 de ani fac sex cu penis cât un știulete și îi dă și SÂNGELE PE NAS lui ăla care face sex cu ele așa.
Numai MINORE nu sunt alea de care spun.
Una de 23 de ani sigur e COPILĂ - poți să mori de inimă peste ea.
Mă refer la bărbat de 35 - 36 de ani foarte sănătos și fizic și dotat.''
Copil inseamna sub 18 ani.Iar vorbesti aiurea pe langa subiect.Nu intereseaza pe nimeni ce minore stii tu.Ai urmarit vreodata videoclipurile postate de omul in cauza? Cel mai probabil nu.
Cum ai spus și tu nu au norocul la fete de vârsta lor.
Plus ca na, profita și de naivitatea fetelor minore și bineînțeles și părinții ar trebui sa discute cu proprii copii despre ce este bine și ce este rau, ca să ai o relație cu unul de 20+ când tu ai 13, nu e normal.
Și da, pot sa existe și mai multe cauze și pentru care fetele minore accepta, lipsa implicării tatălui în educația și creșterea lor, cauta protecție, siguranță, etc.
Însă mai bine ieși la un suc cu Mihăiță din clasa ta sau cu un an mai mare de cât cu Ionel de 20 + ani, care te manipulează, uneori sa faci lucruri unde nu ești pregătită nici psihic și nici fizic, emoțional ( aici bineînțeles trebuie sa intervină și politia, o plângere, este bine meritata).
La 18 23 de ani deja ești considerat adult din punct de vedere legal.
Sub 18 ani ești minor toată ziua, cazuri de genul cu copile de 12-13 ani cu oameni de 20+ sau chiar 30, alea sunt îngrijorătoare
Foarte Adevărat ai dreptate 10000%%%%%
Pt ca fetitele de care zici tu sunt usor de manipulat.Sunt impresionate ca un tip mai mare ca ele le baga in seama si se lauda in fata prietenelor lor.Si se multumesc cu putin, nu se ridica la pretentiile fetelor de varsta acelor barbati.
Mai cred ca barbatii de care tu amintesti sunt frustati, probabil bolnavi psihic
Ignora-l. Individul a sustinut aici ca daca ar fi instructor auto si fetele de liceu s-ar da la el, ar trece la sex fara nicio problema.Deci nu e departe de subiectul discutiei, in conditiile in care are 50+.
Uite ce frumos a scris/recunoscut: https://prnt.sc/xU1x5wjgqJT2
Dar tot el face pe victima si jigneste, postand intrebari la care nu ii raspunde nimeni.Noaptea mintii...
Am stat in cap, am stat cu picioarele in apa rece, am urcat in varf de munte(cica te despepti) si nu reusit sa il inteleg pe tipul asta.Om matur, dar comportament de pustan frustat.
Pentru ca fetele minore nu sunt experimentate în relații amoroase și vor sa profite de naivitatea lor și eventual unii cu probleme la cap vor sa le creasca
Fiindca vor sa se distreze cu pitipoance fara creier si sa obtina ceea ce o femeie matura si serioasa, nu le-ar oferii.
Sa nu uitam ca vorbim de curvulite, care sunt bine platite sa faca asemenea servicii.
Nu ma refer la fetitele minore care sunt rapite si violate, ca aici este vorba de retele de proxeneti care fac asta, sau de pedofili, care-s bolnavi mental.
andreeaeml1200 întreabă:
Mutubal întreabă: