anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU,deci daca ma ajutati cu asta va raman cea mai datoare fata din lumee!
P.S. va rog frumos sa nu mai ziceti ca nu am nici 12 ani ca am chiar mai multi straight face.
Pe fb, pfoaiiii nu stiu de ce mi rusine sa zicc
Pe fb..baiatu' ala de care v-am zis eu, iar la o poza era scris ca : 'Vrei sa-mi dai un pup? Unde? In ce loc? De ce? Vorbesti serios O.o? ' Mdaa si el mi-a raspuns: 'Pe buzitze cand ploua pentru ca imi placi!
Vorbesti serios? Nu LOL. Umad 'tusa? ' si i-am raspuns ca nu oh go on.
Sincera sa fiu nu stiu ce sa facc straight face.
Pleaseee Va dau funda mareeeeee

11 răspunsuri:
| RUDOFL4X4 a răspuns:

Spune-i direct ce simpti

| Azµre a răspuns:

Ok n-ai 12 ai 11...
WeAllHaveRomanianDreams intreaba:
Ce-i ACTA? am tot intrebat, dar n-am inteles, ca am 11 ani, LooL

Păi zic să nu-ți mai pierzi timpul - viața pe facebook.Cu atât mai mult la vârsta ta.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic. Este probabil o gluma, ia-o ca atare. Facebook nu e un loc serios, e un site pe care orice este permis, tocmai fiindca NU este real. Daca cumva chiar te place, va face el un pas real. Dar nu spera la asta, fiindca daca era ceva serios, ar fi evitat sa faca parada pe facebook, fiindca asa a devalorizat totul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce ar trebui sa faci este sa iti cumperi niste creioane colorate si sa iti vezi de activitatile varstei tale.

| GabiiHaș a răspuns (pentru Azµre):

Daca ai auzit cand am spus ca am o sora mai mica si mai cretina, atunci nu mai ziceai ca am 11.
Sorry dar, cum sa am 11 oh go on?

| VirtualEinstein a răspuns:

Poti sa ai si 18+ papusica.La ce idiotenii de intrebari pui, jur ca nu ai mai mult de 11 ani.

| Azµre a răspuns (pentru GabiiHaș):

Atunci ai 14 ani n-ai 11.

| GabiiHaș a răspuns (pentru Azµre):

13 big grin.
14 in octombrie big grin.

| GabiiHaș a răspuns (pentru VirtualEinstein):

Tot suflet de copii avem cu totii... [ rolling on the floor ]

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate n-ai 12, dar gandesti si scrii ca una de 10.

| Lightning1997 a răspuns (pentru GabiiHaș):

Mai mult de 13-14 nu cred ca ai, dupa cum scrii.Site-ul ala de socializare influenteaza adolescentii numai in rau, nicidecum in bine.