Am fost si eu in aceeasi situatie recent.si numai la cum ma voi descurca imi statea gandul, dar totul a mers foarte ok, iar el a avut grija ca eu sa ma simt bine... ainceput direct cu franch-kiss dar nu a fost nici o problema a fost foarte placut.Sunt sigura ca totul va iesi ok in cazul tau si ca el te va indruma in timpul sarutului ca totul sa iasa bine
Te-am pupat:*
fundita?
Sincer, daca vrea sa te sarute de la prima intalnire, inseamna ca nu vrea o relatie cu tine, ci doar o aventura, asa ca nu prea merita sa te duci.
Nu-ti fie frica, va fi totul ok, asa e prima data la toti, depinde daca va introduce si limba adica, french kiss, in asa caz, daca el are experienta, va face el majoritatea lucrului, tu doar relaxeaza-te si primeste placere, poti si tu sa-i masezi limba cu a ta, sper ca te-am ajutat, succes, si stai fara griji
Ai grija ca de frica sarutatului, sa te pierzi si sa nu poti lega 2 cuvinte cu respectivul. Relaxeaza-te, toate am trecut prin asta.
Lasaa-te dusa de val.cu adevarat ai ceva special de a fost atras de tine,si oricum draga mea,in viata ta, asta e o noua experienta prin care ai sa tot treci si te vei invata, curaj si have fun, soro! Funda?
Nu ai de ce sa tremuri, du-te de val ai sa vezi ca prima data e mai greu dar apoi ai sa te relaxezi si ai sa observi ca nu este asa de greu si o sa iti placa. fundita?
Sarutul nu e o problema, vine de la sine... daca spui ca el a fost cu o multime de fete, parerea mea e ca mai bine te lipsesti de tot de el, si gaseste pe cineva care sa fie si el mai la inceput, la fel ca tine... mult succes.
Probabil ca este ceva normal sa-ti fie putin frica, mai ales ca nu ai sarutat pe nimeni niciodata, dar incearca sa te relaxezi si sa nu tremuri din cap pana in picioare. Succes