| Rebecadulcic a întrebat:

TPU imi place de un baiat (si el ma place)dar ma enerveaza face tot felul de teste (zice el)se preface suparat pe mine si nu este...(el are 14ani, iar eu 12) acum nu mai vorbeste cu mine din nici un motiv.Intrebarea mea este:1Cum pot sa il fac sa vorbeasca el primul cu mine? si2 Dece face testele alea enervante?

Va rog sa luati intrebarea in serios!

Răspuns Câştigător
| nesuferit a răspuns:

Totul e o joaca la varsta asta. poarta o discutie serioasa, FOR GOD SAKE, si clarificati lucrurile. Daca continua sa se comporte ca un tembel, ignora-l, ca nu se stie poate e molipsitor

6 răspunsuri:
| Loveyourself a răspuns:

Pai toti baietii in general chinuiesc fetele dintr-un motiv sau altul, daar daca ai zis ca fara motiv inseamna ca vrea sa iti ceri iertare dar dul in eroare si lasa-l in pace pentru o vreme ca sa se roage el de tinelove struck

| nesuferit a răspuns:

Da zii in fata ca il placi ce va ascundeti atata

| BuriculReptilian a răspuns:

1. Dai un sut in ****( It Always Works)
2. Pentru ca e un copil la fel ca si tine!

| sSebastian a răspuns:

Nu inteleg dc iti complici atat de mult viata...1. Daca vrei sa vorbesti cu el doar fa`o nu trebuie sa o faca el primul doar daca nu cumva vreti sa demonstrati care poate sa se prefaca mai mult nepasator( poate e alt test si vrea sa vada daca iti pasa si reactionezi lasandu`ti orgoliul ) si 1, . pentru ca sunteti copii si e mai dificil si probabil vrea niste " confirmari " ca`ti pasa. Sfatul meu e sa faci tu primul pas si sa lasi orgoliul big grin

| DreamingAboutYou a răspuns:

Salut! 1. Spune-i doar ca tu il placi si vrei sa fi cu el, dar asta nu va fi posibil daca el tot contiunua sa se indoiasca de increderea ta, ii poti spune chiar asa"gata cu testele, ai aflat ce doreai sa afli, te iubesc"
2. El face teste pentru ca... nu are destula incredere in el sau in tine.
SUCCES! funda?

| Rebecadulcic explică (pentru nesuferit):

Eu i-am zis si el imi tot da semne si cand vine vorba sa recunoasca se inroseste...