| Prezidentul a întrebat:

TPU pls help (am o problema la triburile.ro)

deci am am avut asa, 2 sate: sat1 (capitala) sat2 ...cand am vaz 4 atacuri ca vin eram sigur ca nu rezist si am trimis trupele, ca sprijin de pe sat1 pe sat2 (cu tot cu paladin), ok.
dupa ce mi-a innobilat primul oras(sat1) trupele care trebuiau sa ramana in sat2, adica sprijinul din sat1, au disparut.si am ramas straight face pentru ca erau aprx 1500 cav grea 3000 spade 2500 lancieri 1 paladin 1000 arcasi.

intrebarea este cum mut toate trupele?

Răspuns Câştigător
| MariaChrii a răspuns:

big grin foarte tare intrebarea chestia este ca daca u sprijin un sat sa sp de pe x pe y si satul x este innobilat dispar si sprijinul din satul y pentru ca nu mai are unde sa se intoarca armata si pentru ca satul a fost innobilat aceea armata nu mai are sat(chiar daca este in sprijin pe y) deic mai simplu daca satul de care esti sprijinit este innobilat dispare armata (chiar daca e plecata) cum dispar si ofertele din targ facute de pe satul innobilat, precum si biserica satului (daca are biserica)

3 răspunsuri:
| razvanel_5766 a răspuns:

Waa.Interesant, nici nu ma joc.Du-te omule la jocuri!

| Prezidentul explică:

Am uitat sa zic ca e pe lumea speed (aia cu pp)

| Prezidentul explică (pentru MariaChrii):

Multumesc de raspuns! Oricum, m-am lasat de mult de triburile, necesita prea mult timp happy