anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU... raspundeti repede... baiatul de care imi place mi-a zis ca si el ma place (putintel) dar ca este cu o alta fata pe care o place foarte mult si nu vrea sa ma raneasca... eu m-am suparat si nu l-am mai bagat in seama, dar aseara nu stiu de ce am avut ideea geniala de a-i spune ca nu mai sunt suparata straight face (probabil ca sa nu creada ca il plac asa mult) iar el a zis ca vrea sa fim ca si inainte si sa nu mai fiu deloc suparata straight face. Ce sa fac?

11 răspunsuri:
| sebysebyca a răspuns:

Fa pipi!

| neutrino a răspuns:

Asteapta sa-ti vina randul.

| RetardedRacoons a răspuns (pentru sebysebyca):

Ca o domnisoara!

| marcelbud a răspuns:

Vorbeste cu el ca dupa aia o sa zica in mintea lui ca vb numai ca sa fii cu el si cade naspa pentru reputatia ta. si cand se desparte de aia ca va veni vremea aia tu sai fii aproape si atuncea te bagi tu cu el. vreau o funda

| h3r a răspuns:

Sa-l lasi in pace, asta sa faci.
El are o relatie, asa ca nu prea ai sanse la el.
E bine ca i-ai zis ca nu ma esti suparata, daca o sa vada ca "suferi" dupa el o sa si-o ia in cap si o sa te foloseasca de fiecare data cand are nevoia.
Sfatul meu este sa devii mai indiferenta cu el, nu-i mai arata ca iti pasa. Oricum, nici lui nu-i pasa.
Evita-l cat poti de mult, vezi cum o sa reactioneze.

Take care draga mea, ai grija ce decizi ei si nu te lasa influentata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru h3r):

S-au mai intamplat multe lucruri... el s-a despartit de fata aia si a zis ca a fost o greseala ca a ales-o pe ea in locul meu si am devenit destul de apropiati

| h3r a răspuns (pentru anonim_4396):

Cam nehotarat totusi baiatul.
Mai vorbeste cu el, fi-ti tot mai apropiati, iar el daca o sa simta ceva pentru tine iti va cere prietenia.
Pana atunci ai grija.

Pa, pa.

anonim_4396

happy mdaa... problema e ca acum nu mai simt eu nimic laughing))

Scuze, am lipsit o perioada.
Pai atunci de ce te mai chinui daca nu mai simti nimic laughing?
Oricum, ma bucur ca s-a intamplat asta!

Take care draga mea:*

anonim_4396

Mdaa... laughing) copilul asta nu are limite, acum am aflat ca e cu alta ( si el zice ca inca ma mai place ) rolling on the floor))) stii, devine amuzant laughing))))

Mda, atunci lasa-l laughing
E gagicar si el, pustanu'.