Cel mai bine este sa schimbi in totalitate mediul in care te aflii.Am avut aceeasi problema insa nu cu un iubit ci cu fratele meu de care eram foarte apropiata insa. nu te poti baza pe nimeni in viata asta.Mergi si schimba-ti locul si apuca-te de sport. Sportul ajuta psihicul. Ajungi sa il faci sa scapi de probleme, asa am ajuns eu.Tu trebuie sa intelegi in momentul asta ca ce a fost intre voi nu a fost iubire.A fost ceva ciudat ce tie ti-a dat dependenta insa nu a fost iubire.Tu plangi dupa dependenta. Daca ai nevoie de sex, mergi pe centura, chiar daca te gandesti la ea in timp ce o faci, fao.Ca sa evoluezi trebuie sa faci acelasi lucru insa sa iti iesi din zona ta de confort. Daca vrei sa devii mai bun la alergat, alergi insa azi pe asfalt, maine pe camp si poimaine prin padure.Nu te atasa de trecut, trebuie sa faci pace cu el insa nu trebuie sa fi atasat.
Ba frate eu așa ceva n-am mai pomenit. zici că e necuratul la mijloc.nu oi fi eu print sau frumusețe da totuși...
Parca ai zis ca pleci de pe TPU. :)) Arunca amintirile cu ea din casa (daca sunt sub forma de obiecte, du-le la un second sau ceva, da-le la altii) si fa-ti alte amintiri.
https://www.youtube.com/results?search_query=cum+treci+peste+despartire
Că în Italia e second ca in Romania))). doar sa îmi dau reset la inimă.
Esti in Italia si plangi dupa fosta? Nu e ok.Iesi la un vin, o pizza, iesi in parc, mangaie o pisica, fa niste poze, plimba-te pe stradute, admira niste cupluri de batranei.
Exact vinul e soluția.tocmai Ce scap de alcool. pizza ...in pizzerie lucrez.catel și pisica am.asta e.nu cred că există solutie
Nu o uiti pentru ca nu esti hotarat sa o uiti. Inca mai speri ca totul sa revina la normal. Cand o sa constientizezi ca toata chestia iti creeaza mai mult rau sau atunci cand vei reusi sa gasesti lucruri care sa iti placa atat de mult incat sa-ti atraga atentia mai mult decat aceasta tragedie, poate ca iti vei spune singur ca nu intelegi de ce jelesti atat ceva ce nu mai e ca sa iti creezi o stare toxica ( o spirala toxica), in loc sa te bucuri de lucrurile frumoase din jur, sa construiesti un nou inceput.
Păi o pătură o perna lănțișor și brățară pe lângă multe altele am de la ea.dar de astea enumerate când i-am spus odată că nu le mai am mi-a spus că ar crede orice dar nu că cate zile voi avea aș renunța la ele
Sunt doar niste obiecte. Atasamentul fata de ele exista numai in mintea si in sufletul tau.
Și în spital le-am avut după mine.da da exact ce am zis.hai perna ca perna.da pătură...
Le poti da la un adapost de animale si iti cumperi altele.
Perna și pătură de dormit un om la adăpost de animale.jur că în secunda asta regret că nu putem vb pe un social media
Nu e o gluma, chiar este nevoie in permanenta de astfel de obiecte.Stiu un cabinet veterinar care accepta fete de perne si cearsafuri vechi, dar curate, pe care le folosesc pentru a face camasute pisicilor dupa operatiile de sterilizare, ca sa nu se poata linge acolo, riscand infectii.
Pot duce 1000000 de cearșafuri și jucării da astea nu.adica vreau eu sa o uit da nu îmi bat joc de lucruri
Nu se ating de perna și pătură nici cei din familia mea da nu sa le strice aia pe sterlizare
Mircea_Diaconu_1991 întreabă:
jhonsmyth întreabă: