| Kamwiiiiiiiii a întrebat:

TPU. Un baiat de care imi place m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el. Si dupa un timp cam aproximativ 1-2 ore el a zis ca nustie daca are timp de relatii ca e tare ocupat. Eu ce sa inteleg?:-s
Imi place de el foarte mult.

Răspuns Câştigător
| matesanosa a răspuns:

Vezi cum ziceam! da e ok! fa-l sa fiarba si el un picut! daca cedeaza el primul inseamna ca tu esti sefa si vrea in orice caz sa fie cu tine cu orice pret! sper sa cedezi tu prima(fapt fiind ca sun baiat si tin cu baietii)

13 răspunsuri:
| crystynyca960 a răspuns:

Poate chiar e ocupat, poate s-a razgandit si nu mai vrea sa inceapa o relatie cu tine sau poate e nehotarat si nu stie ce sa faca daca sa fie cu tine sau nu.

| matesanosa a răspuns:

Te tine in suspans asta e vrajeala! acum el o sa astepte sa o suni tu, tu vei astepta sa te sune el este un joc dea soarecele si pisica daca baiatul este mai smecheras! stai linistita ca daca chiar tine la tine cu adevarat te va suna peste vreo 2 zile! bafta si sa ne tii la curent cu detalii! eu asa am facut si la mine tinea faza cu majoritea fetelor cu care am fost! ps : asta este parerea mea dar sunt multe variante!

| Kamwiiiiiiiii explică (pentru matesanosa):

El acum tot vorbeste cu mine si seara imi zice '' Sa visezi frumos te puuuuuup '' si din astea. CE SA FAC CA SA INTELEAGA ODATA CA MIE CHIAR IMI PLACE DE EL?

| neutrino a răspuns:

Baiatul, care de fapt este un pampalau, s-a speriat de posibilitaea ca tu sa sccepti sa ai o relatie cu el.

| matesanosa a răspuns (pentru Kamwiiiiiiiii):

Nimic toata vrajeala este cine poate astepta mai mult! cine are nervii mai buni! dar la un moment dat unul din voi va ceda(in cazul meu era fata)cum esti tu acum ca te gandesti ce sa faci! asteaptaaaaaaa

El inainte sa imi zica lucru asta face '' Oricum stiu ca nu vei accepta'' mintea vroia sa ii zica : Taci ma boule ca eu te plac oricum da i'am zis : bine...acuma ce sunt cu povestile astea?

| Kamwiiiiiiiii explică (pentru neutrino):

El mi-a și spus : Stiu ca nu vei accepta'' ce sa cred? sunt foarte suparata pentru ca de el chiar imi place

| matesanosa a răspuns (pentru Kamwiiiiiiiii):

Este cum gandeam eu! te place stai linistita asteapta o zii doua(ma refer sa nu faci pasul asa repede adica sa nu ii zici ca te plac si sa fim impreuna acum aparte ca el asta asteapta ca te va considera o ''prada'' usoara)ia-l cu iti doresc si eu o seara frumoasa si punct.nu ii da inca nimic de banuit cum ca ai vrea sa fii cu el(doamne am ajuns sa divulg secretele baietilor cum sa vrajeasca)

Asa vreau si eu love struck Da vreau sa il las impace sa vada el singur da tot intra pe mine nu ii mai pun niciun semn nimiclaughing e bine?

Răspuns utilizator avertizat
| Mmmmaaaaddddyyyy a răspuns:

Bate.i niste apropouri subtile, nu fii complet rece si indiferenta pentru ca va crede ca nu prezinta nici un interes pentru tine si va renunta. Pune-i si tu :* si spune.i te pup si altele, fara a.i spune direct ca il placi.

| Kamwiiiiiiiii explică (pentru Mmmmaaaaddddyyyy):

Ii pun smug mersi de sfat. te pup :*

| Kamwiiiiiiiii explică:

Multumesc pentru toate raspunsurile, păcat ca pot doar o fundasad. Multumesc mult chiar m-au ajutat